Erop uit 19 jan 2017 Anne Broekman

Welkom bij het Poop Café! Zou jij hier gaan eten?

Bijna alle kinderen kennen zo’n poep- en piesfase waarbij ze onder de tafel liggen van het lachen bij de woorden als ‘broodje poep’. Ben jij die fase nooit ontgroeid? Boek dan nu een ticket naar Toronto en bezoek het Poop Café!

De lampen zijn er in de vorm van ouderwetse ontstoppers. Je zit er op een wc-pot en drinkt je latte of thee uit een mini-urinoir. Yep, de naam liet al weinig te raden over: alles in het Poop Café draait om ‘De Grote Boodschap’. Kinderen vinden het ongetwijfeld hilarisch, en eerlijk is eerlijk: wij kunnen hier ook wel om lachen.

Schattige ontlasting?!

De eigenaar kwam op het idee door soortgelijke cafés in Azië, waar tentjes met een poepthema blijkbaar al langer bestaan, en hoopt ontlasting hiermee een wat ‘schattiger imago’ te geven. Of dat gaat lukken laten we even in het midden, maar het ijs en de toetjes die ze er serveren schijnen heerlijk te zijn.

LEES OOK: Je vader zal de ‘Poep Man’ maar zijn.

Om alvast een indruk te geven:

poep cafe bekers
poep cake
poep choco
poep cupcake

Zou jij naar dit café gaan? Laat het ons weten via onze Facebook-pagina!

Zelfs voor de gele spuitpoep draait ze haar hand niet om: 9x ode aan de oma (die het dus leuk vindt de poepluiers te verschonen)

Facebook

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Welkom bij het Poop Café! Zou jij hier gaan eten?
Sluiten