Redactie
Redactie Kids oktober 24, 2014

Werp eens een blik op je telefoon, zo groot is deze baby

Dit is Adilynn Renee. Ze is 4 maanden te vroeg geboren en woog bij haar geboorte in juli slechts een pond. Ze leeft. Ze vecht. Ze is verschrikkelijk sterk. Adilynn heeft namelijk al een bloedinfectie overwonnen en twee keer een longontsteking. Deze kleine strijder geeft duidelijk niet op.

Kijk eens naar je iPhone en bedenk dat dit de grootte is van Adilynn. Inmiddels is ze 4 maanden en weegt ze 4 pond. Verscheidene gedachtes schieten waarschijnlijk door je hoofd en je vraagt je af hoe dit mogelijk is. Je vraagt je af of ze het wel haalt. Je denkt misschien “Kom op Adilynn, je kan het!”. Ze is overgebracht naar het Brenner Children’s Hospital in North Carolina en krijgt daar medicijnen voor haar hartconditie. “Haar hart staat op het punt het te begeven, vandaar deze medicijnen”, zegt moeder Chelsea. Vader Matthew haalt zijn kracht uit het feit dat er zoveel mensen zijn die voor haar bidden.

“Het betekent alles voor ons, want we hebben jullie kracht nodig. Eerlijk gezegd is er niets zoveel waard als het gebed van een persoon.”

Reageer op artikel:
Werp eens een blik op je telefoon, zo groot is deze baby
Sluiten