Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Work & Life 6 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Erop uit met de kids? Kinderen zijn de Koning tijdens Westergasjes Woensdag in Amsterdam

Lekker een dagje quality time met de kids? Dat kan elke woensdag op de Westergas in Amsterdam.  Alle kinderen tussen vier en tien jaar zijn welkom om hier te hele dag te genieten van verschillende activiteiten. Ga gezellig met ze mee of geniet van een wijntje op het terras terwijl zij aan het spelen zijn.

Op het hele terrein van de Westergas worden er verschillende activiteiten georganiseerd speciaal voor kinderen.

Westergasjes in Amsterdam

Een volledig verzorgde dag voor je kinderen klinkt natuurlijk super, maar wat kan je precies verwachten? Een onderdeel van Westergasjes is De CLUB. Zodra de kinderen binnenlopen ontvangen ze natuurlijk een glas limonade en iets lekkers. Vervolgens kan het feest beginnen en kunnen ze meedoen aan verschillende toffe, spannende én educatieve workshops. Elke week zijn andere kunstenaars, ontwerpers, fotografen en meer inspirerende creatievelingen te gast.

Dat is nog niet alles want het hele terrein van de Westergas doet mee. Restaurant Pacific Amsterdam wordt omgetoverd tot Petit Pacific. Hier vinden jullie wisselende menu’s die speciaal voor de kids zijn samengesteld. Daarnaast is het de hele dag pannenkoekenfeest bij De Bakkerswinkel op het terrein én verkoopt Ijscuwpje een heel speciaal ijsje.

?De CLUB x BEN DE BOEF? Woensdag 11 september: tattoo’s tekenen in de boevenclub. Ben de Boef neemt je mee in de wereld van tattoos waar een spannende cultuur aan ten grondslag ligt. De Wester Wijnfabriek wordt omgetoverd tot boevenclub. Terwijl je kindje coole plak-tattoos maakt, duik jij het terras op! Who’s joining you? Tickets zijn te koop via FB event page en link in bio. #boevenclub #plaktattoos #tattooszijncool #westerwijnfabriek

20 Likes, 1 Comments – WESTERGASJES (@westergasjes) on Instagram: “?De CLUB x BEN DE BOEF? Woensdag 11 september: tattoo’s tekenen in de boevenclub. Ben de Boef…”

Nog meer activiteiten

Zodra de kinderen hebben gegeten en zin hebben om iets anders te doen kunnen jullie naar Het Ketelhuis lopen. Hier liggen verschillende kleurplaten klaar, maar je kan ook met je kinderen op een heerlijke bioscoopstoel ploffen om samen de nieuwste kinderfilms te kijken.

Vanaf september komt er nog iets leuks bij het programma: The Library Room van Bar Kantoor Junior. Kinderen vanaf vijf jaar kunnen hier terecht voor creatieve workshops onder begeleiding van Tante Lien. Terwijl je kinderen een uur lang worden vermaakt, kan jij op het terras genieten van een drankje (of nog wat werk gedaan krijgen). Bekijk het programma van Westergasjes hier.

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Erop uit met de kids? Kinderen zijn de Koning tijdens Westergasjes Woensdag in Amsterdam
Sluiten