Eva Dusch
Eva Dusch Lifestyle 16 apr 2016

Wie wil er niet zo’n tof out-of-the-box portret van zijn gezin? 20 adresjes

Kijk je naar het familieportret van je grootouders dan valt er weinig te lachen. Gelukkig gaan niet alleen herinneringen met de tijd mee, maar ook de manier waarop we portretteren. En dat levert bijzonder creatieve ideeën op.

Niet alleen leuk om cadeau te doen, maar ook om te krijgen.

[STAP stap=”1″]

Minimalistische illustratie

Nooit eens benieuwd geweest hoe jullie als gezinnetje eruit zouden zien getekend op papier? Je zult niet alleen moeten lachen om je eigen cartooneske versie, maar het is tegelijkertijd uniek en superstijlvol gedaan. Opgetekend door illustratrice Blanka Biernat.
Meer info?

[STAP stap=”2″]

Koelkastmagneetjes

Hoe cute is dit? Al die mooie kunstwerkjes van de kinderen of to-do lijstjes kun je nu ophangen met deze leuke hoofdjes.
€31 via Etsy

[STAP stap=”3″]

Jouw papieren versie

Ken je nog van vroeger die houtje-touwtje-clowntjes en wanneer je aan het touwtje trok vlogen hun benen en armen omhoog? Nou, zoiets is dit ook, maar dan met je eigen gezin. Illustratrice Jordan Grace Owens tekent jullie zo goed mogelijk na (zelfs de baby) en vermaakt jullie dan tot deze schattige papieren versie.
Tussen €20 en €100 via Etsy

[STAP stap=”4″]

Van steen

Kennen we nog dat mooie nummer What a wonderful world van Louis Armstong? Nou, dat ene zinnetje ‘And I think to myself, what a wonderful world!’ is de leidraad voor het werk van Medha Rhode. Deze portretjes worden gemaakt met potloden en mooie materialen uit de natuur die een dromerige setting opleveren.
€138 via Etsy

[STAP stap=”5″]

Poppenvariant

Deze houten poppetjes zijn met de hand gemaakt en tot in detail geverfd. Om echte lookalikes van je gezin te maken moet je van tevoren zoveel mogelijk details doorgeven, van haarkleur tot leeftijd en zelfs naar welke kant je haarscheiding zit. Je kunt ze los neerzetten maar ook in een portret verwerken.
€118 via Etsy

[STAP stap=”6″]

Vilten poppen

Deze zachte poppen kun je mooi in het raamkozijn zetten, maar wedden dat ze binnen twee uur al rondslingeren door de kamer.
via Etsy

[STAP stap=”7″]

(Bijna) de kers op je taart

Het ziet eruit om bovenop de trouwtaart te zetten, maar jullie als gezinnetje kunnen natuurlijk ook heel goed op zichzelf staan. Waar dan ook.
€52 via Etsy

[STAP stap=”8″]

The Simpsons

Mogen we even lachen? Een Simpsons-versie van jullie gezin is toch om te gieren van het lachen?
€52 via Etsy

[STAP stap=”9″]

Karikatuur van jezelf

De Nederlandse grafisch ontwerper Alma Langerak zet jullie in no-time om tot zulke geillustrateerde versies. Niet alleen voor (baby)kaartjes, maar ook als gezinsportret.
Prijzen variëren, via almalangerak

[STAP stap=”10″]

Tekenwerk

Alsof jullie zo uit een kinderboek zijn weggelopen. Gemaakt door de twee Zweedse zussen Tess en Fia.
Prijs op aanvraag. Meer info?

[STAP stap=”11″]

Van een mooi bord kun je wel eten

Birgitt Olislagers is niets liever dan creatief bezig en maakt deze leuke illustraties voor borduurringen aan de muur.
via Etsy

[STAP stap=”12″]

Je eigen servies

Bron: Facebook

Gek op Blond Amsterdam? Je kunt het servies ook laten personaliseren! Kies ervoor om bij een standaardontwerp jullie namen te schrijven, kies de kleuren en teksten bij een ontwerp, laat een babybakje maken óf: laat de illustratoren een persoonlijk ontwerp op maat maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een theepot met het hele gezin erop afgebeeld?
Vanaf € 10,45 tot € 110, via blond-amsterdam.nl >

Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten op Facebook!

12 x waarom je zoveel van hem houdt, verwerkt in grappige illustraties>

Reageer op artikel:
Wie wil er niet zo’n tof out-of-the-box portret van zijn gezin? 20 adresjes
Sluiten