Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Uncategorized november 16, 2014

Wie wil jij bedanken voor haar hulp afgelopen jaar?

Geef toe, er is altijd wel iemand die je wilt bedanken. Omdat je moeder heeft meegeholpen bij de verbouwing van je huis, omdat je zus iedere week een middag op je kindje past of omdat je vriendin er voor je was toen het even niet mee zat in je leven. En hé, deze vrouwen mogen we best wat vaker in het zonnetje zetten!

Wie wil jij graag bedanken? We vroegen drie Famme-vrouwen wie zij graag in het zonnetje willen zetten. De verhalen zijn divers, maar zo herkenbaar. Welke vrouw in jouw omgeving ga jij verrassen?

Ook een videoboodschap inspreken voor iemand?

RITUALS lanceerde vandaag een nieuwe gift app! Hoe leuk: geef iemand een persoonlijke videoboodschap en een digitale gift card cadeau. De gift card met shoppingtegoed is op alle kanalen te gebruiken: in de webshop, de app en in de winkel! In slechts drie stappen stuur je snel en gemakkelijk een cadeau en bezorg je iemand anders een geluksmoment. Want hoe vaak spreek je uit waarom iemand zo bijzonder voor je is?

Overige functies

Naast de persoonlijke video vind je in de app ook een heel shoppinggedeelte. Zo kun je een speciale gift box samenstellen of kiezen uit bestaande RITUALS gift sets.

Inspiratie nodig? Op ieder moment dat jij wil, ontvang je inspiratie voor heart en soul. Een spreuk van de dag of wekelijks een nieuwe relax of energise oefening voor body of mind. Of je nu veel of weinig tijd hebt! Ook bevat de app een scanfunctie. Handig! Stel je favo douchegel is bijna op: scan de barcode, voeg het product toe aan je wishlist of bestel hem direct via de app. Toch liever naar de winkel? Met de store locator weet je precies waar je de dichtstbijzijnde RITUALS winkel kunt vinden.

Download hem hier!

Reageer op artikel:
Wie wil jij bedanken voor haar hulp afgelopen jaar?
Sluiten