Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Kids november 9, 2016

Famme’s printable Sinterklaas-aftelkalender. Aftellen tot pakjesavond was nog nooit zo leuk!

Vragen jouw kinderen ook al dagenlang wanneer Sinterklaas in het land komt? En kunnen ze niet wachten tot ze éindelijk hun schoen mogen zetten? Wij maken het aftellen net een tikkie leuker met deze handige Sinterklaas-aftelkalender.

Met deze leuke printables kun je gemakkelijk de dagen tot pakjesavond aftellen. Gebruik een dikke stift om de dagen die al geweest zijn door te kruisen. Ook kun je aangeven wanneer je kind zijn of haar schoentje mag zetten, of bijvoorbeeld wanneer de intocht in jullie eigen stad of dorp is!

Printen en afstrepen

Je kunt kiezen tussen een stoere blauwe en een lieve roze versie. Om de afbeeldingen te vergroten, hoef je er alleen maar even op te klikken. Sla de afbeelding daarna op en print ‘m. Nu hoef je de aftelkalender alleen nog maar even op een strategische plek neer te hangen waar je kind ‘m ieder moment kan bekijken en de dagen af kan strepen. Aftellen tot Sinterklaas was nog nooit zo leuk!

Zie ginds komt de stoomboot!

De blauwe versie

En de roze variant

Let op: het makkelijkste is om dit even op je computer te doen. De afbeeldingen zijn waarschijnlijk te groot voor de telefoon.

Sinterklaas alleen voor kinderen? Welnee! 15 redenen waarom wij Sinterklaas minstens zo leuk vinden als onze kinderen

Reageer op artikel:
Famme’s printable Sinterklaas-aftelkalender. Aftellen tot pakjesavond was nog nooit zo leuk!
Sluiten