Wij presenteren u de RompHim: het rompertje voor mannen

Say what? Jawel, een rompertje voor mannen. Een gat in de markt, moeten de vier studievrienden die het kledingstuk hebben ontworpen gedacht hebben. Ze ontwierpen het pakje op de Northwestern University Business School en noemden ‘m de RompHim.

Het kledingstuk bestaat uit een soort polo, die vastzit aan een korte broek van dezelfde stof. Een ideaal ding voor zomerse temperaturen, helemaal omdat het ontwerp in de meest felle kleuren en prints te krijgen is. Voor Amerikaanse feestdag 4th of July hebben de vrienden zelfs een limited editon ontworpen met een patriottisch printje.

Gebrek aan comfy, stylish mannenkleding

De ‘mannenromper’ begon ooit als Kickstarterproject, dat genoeg investeerders kreeg om ‘m ook daadwerkelijk in productie te laten gaan bij ACED Design. ‘We zijn op het idee gekomen doordat er eigenlijk een gebrek aan comfortabele, veelzijdige, stylish verantwoorde herenkleding is,’ verklaart het merk aan Broadly.

We horen je denken: hoe moeten die mannen even snel naar het toilet? Ook daar hebben de makers aan gedacht. Ze ontwierpen namelijk een speciale rits die het mogelijk maakt om met het pakje aan te plassen.

Massaproductie

Voordat de pakjes in productie gingen, hadden makers wel even onder de mannen gepeild wat ze van het kledingstuk vonden, en dat pakte positief uit. De mannen kregen via Kickstarter in totaal ruim 130 duizend dollar om de RompHim in productie te kunnen laten gaan, ver boven hun doel van 10 duizend dollar. Als dat geen massaproductie wordt! Waar en wanneer het ding te koop is, is nog niet bekend.

8 x slimme kleding hacks die wonderen doen voor je figuur

ACED Design

Reageer op artikel:
Wij presenteren u de RompHim: het rompertje voor mannen
Sluiten