Eva Dusch
Eva Dusch Gezondheid 4 mrt 2016

Wij zeggen ‘ja, ik wil’ tegen deze budgetvriendelijke trouwjurken

Trouwen is leuk! Fantastisch! Romantisch! En alles behalve goedkoop. Hebben jij en je toekomstig man nu al woordenwisselingen over het kostenplaatje? Aan de trouwjurk kan het niet liggen. Want vanaf maandag is de bridal-collectie van Asos verkrijgbaar.

Laten we wel wezen: we willen best flink investeren in onze trouwdag, maar er zijn grenzen. En die grens kan, zodra het over de trouwjurk gaat, gek genoeg altijd flink worden opgerekt. En dus gaat je halve spaarrekening naar de mallemoeren. En zeg je vakantie maar rustig gedag. Maar nu dus niet meer, want de bruidsjurk is steeds vaker in de goedkopere regionen van de modewereld te vinden. Thanks god.

Voor een prikkie

De trouwjurk van €30 van Zeeman was populairder dan ooit (en jij kunt ‘m hier nog winnen!), H&M experimenteert met een bridal-collectie en nu komt dus ook de Britse budgetketen Asos met trouwjurken op de proppen. De collectie zal bestaan uit zo’n 18 jurken in verschillende stijlen, van lang en minimalistisch tot kort en romantisch. En looks van crèmewit tot oudroze en van boho-chic tot Audrey Hepburn. En de prijzen? Die liggen tussen de €85 en €357. Prachtnieuws, toch? Wij zeggen: ga maar vast in de startblokken staan voor maandag.

Nog geen reden om een witte jurk te kopen? Dan zit er niks anders op dan hem dit voor te schotelen…

Trouwen zónder partner? Geen probleem>

Reageer op artikel:
Wij zeggen ‘ja, ik wil’ tegen deze budgetvriendelijke trouwjurken
Sluiten