Eten 15 sep 2017 Lizette van Loenen

Willen we: Aldi komt met een wijn-adventskalender

Een van de redenen dat december onze favoriete maand is, is dat je elke dag een hokje van de adventskalender mag openmaken. Maar wacht even, want het wordt allemaal nóg beter. Aldi komt namelijk met een chocolade-adventskalender, maar eentje met wijn.

Verschillende soorten wijn

Aftellen naar Kerst was nog nooit zo fijn, want in de wijn-adventskalender zitten 24 kleine flesjes wijn. Er zouden verschillende soorten wijn in de kalender zitten: rood, wit, rosé en prosecco, van Merlot tot Chablis, aldus The Sun.

Elke dag ééntje

Alle wijnen komen uit Frankrijk, behalve de prosecco’s – die komen uit Italië en Spanje. Halleluja! Dat betekent dus dat je élke dag, 24 dagen lang, een wijntje mag drinken zonder je daar schuldig over te voelen.

In totaal staan de 24 kleine flesjes gelijk aan zes normale flessen wijn van 0.75 ml. De kalender zou in de Engelse supermarkten vanaf 14 november te koop zijn. Of dat in Nederland ook het geval is, is niet helemaal duidelijk.

Bizar: door dit in je wijn te doen smaakt-ie lekkerder

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Willen we: Aldi komt met een wijn-adventskalender
Sluiten