Renée
Renée Eropuit 30 mrt 2018

Dit wijnpark in Frankrijk is de beste bestemming voor een vakantie zonder kinderen

Kijk je er ontzettend naar uit om met je partner op vakantie te gaan zónder kinderen? Dan hoef je niet langer verder te zoeken voor de ideale bestemming. Combineer de twee goede dingen van het leven – reizen en alcohol – en bezoek het wijnpark in Frankrijk.

Frankrijk an sich is natuurlijk al een fijne bestemming, maar als je ongegeneerd de hele dag wijn kunt tappen is het helemaal perfect. En weet je wat? Dat kan ook gewoon als je naar wijnpark La Cité du Vin in Bordeaux gaat.

LEES OOK: Slim! Als je deze 21 dagen vrij vraagt heb je 46 dagen vakantie

Wijnpark La Cité du Vin

Wijnpark La Cité du Vin is de droom voor iedere wijnliefhebber. Je kunt je daar prima een week vermaken dankzij de (betaalbare!) excursies. Zo kun je al een tour bijwonen vanaf 8 euro en op een wijncruise gaan voor 21 euro.

Het is overigens niet zo gek dat dit park in Bordeaux ligt. Met duizenden wijngaarden en een grote wijnproductie is dit een fijne bestemming voor iedereen die ook maar een beetje van wijn houdt. Wil je dus lekker veel drinken en nog iets over wijn leren tijdens je vakantie? Dan kun je dit als een goede gratis tip beschouwen. On y va!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit wijnpark in Frankrijk is de beste bestemming voor een vakantie zonder kinderen
Sluiten