Lifestyle 20 aug 2015 Eva Dusch

Deze bijzondere ramen spelen thuis de hoofdrol

Wat zouden onze huizen zijn zonder ramen? Toch zijn de meesten vrij onopvallend, zelfs saai. Je kijkt naar buiten, maar ziet niet het raam zelf. En dat terwijl ze een dragende functie hebben. Reken maar dat je déze bijzondere ramen wel ziet. Showstoppers zijn het, en terecht.

Wij mensen spelen het nu eenmaal graag op safe, zit in onze genen gebakken. Can’t blame us. Maar af en toe buiten de lijntjes kleuren is zo slecht nog niet, en dit geldt ook voor je interieur. Waarom moet een raam bijvoorbeeld altijd rechthoek zijn? Of waarom altijd twee naast elkaar?

Op een andere manier

Ben je in de gelegenheid om de regels overboord te gooien en de ramen op een architecturale manier erin te zetten, dan willen we dit alleen maar toejuichen. Zijn er in je woning bijvoorbeeld twee aangrenzende kamers, de ene met heel veel lichtinval, de andere heel donker, dan is een glazen doorkijk de perfecte oplossing (en heel hip). En het geeft een moderne en industriële touch. Heb je een prachtige achtertuin, met grote ramen kun je de link tussen buiten en binnen versterken. Kortom: de opties en vooral voordelen zijn eindeloos.

Ramen
Ramen
Ramen

6 redenen om laminaat te nemen in een gezinshuis (budgetvriendelijk, check!)>

Ramen
Ramen

Tip: Niet veel ramen in huis? Een slimme manier om het effect van een raam na te bootsen, is door gebruik te maken van grote spiegels in je huis. Hierdoor ontstaat er meer diepte en lijkt de kamer veel groter.

Bijzondere ramen
Bijzondere ramen
Bijzondere ramen
Raam
Raam
Raam
Raam
Raam
Raam

22 interieurideeën waar je nooit eerder aan dacht>

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze bijzondere ramen spelen thuis de hoofdrol
Sluiten