Merel Schut
Merel Schut Work & Life 3 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Yes! Het goedkope wimperserum van Kruidvat is terug

Make-up liefhebbers opgelet: het wimperserum van Kruidvat is terug! Het wimperserum dat in korte tijd razend populair werd, verdween uit de schappen omdat dit het geneesmiddel Bimatoprost bevatte. Maar nu is het terug!

Wimperserum geprezen door online influencers

Wil jij een extra verleidelijke oogopslag met langere wimpers? De nieuwe variant (Kruidvat Lash Booster) ligt sinds eind november in de winkels. Een gemiddeld wimperserum kost ruim honderd euro, maar deze versie heb je al voor een tientje in huis. Vandaar dat de deze variant vorig jaar niet aan te slepen was. Vrouwen deelden op social media hun verwondering over de werking van het serum. En vele online influencers prezen het goedje, zoals de Belgische Charlotte bij Flair. Zij hield een mooie, volle rij wimpers over aan het gebruik.

Ook beautyvlogger Sushila maakte een video over haar ervaringen met het wimperserum.

VLOG – Top Wimperserum: Super Lash Serum van Kruidvat – sushilaperdaan

VLOG – Top Wimperserum: Super Lash Serum van Kruidvat! Hi leuk dat je kijkt naar mijn wimper routine! Ik heb meerdere serums gebruikt, maar de Super Lash Serum van Kruidvat werkt ten opzichten van alle anderen echt super en is heeel goedkoop! Vergeet niet een kijkje te nemen bij mijn andere vlogs en natuurlijk te liken en abonneren!

Niet zonder schadelijke gevolgen

Toch bleek dat het middeltje niet helemaal zonder schadelijke gevolgen was. Zo bleek er het omstreden ingrediënt Bimatoprost in te zitten. Dit is een medicijn day wordt gebruikt om de oogziekte glaucoom te behandelen. En volgens Editie NL kon je oogkleur veranderen door het serum. Bizar toch? De hype bleek ineens over en het serum verdween uit de schappen.

Hoe gebruik je het?

Maar nu is er dus de nieuwe variant zonder omstreden ingrediënt! Bij gebruik breng je het serum voor je gaat slapen in een dun lijntje aan op je gereinigde ogen, langs de bovenste wimperlijn. Het wimperserum belooft dat je wimpers na vier weken 37% langer zijn. Als je het serum zestien weken gebruikt, bereik je het beste resultaat volgens Kruidvat.

Voor extra verleidelijke Bambi-ogen voeg je dit middeltje dus toe aan je make-up ritueel! Het nadeel zou zijn dat je als je stopt met het gebruik, je wimpers ook weer terug gaan in originele staat. Ga jij het uitproberen?

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Yes! Het goedkope wimperserum van Kruidvat is terug
Sluiten