Eva Dusch
Eva Dusch Kids 28 jul 2016

Win! 160 x 2 kaartjes voor de Famme-voorvertoning van Bad Moms

Wat zou jij doen als je één keer een slechte moeder zou mogen zijn? Als je één keer alle regels overboord mag gooien en even helemaal los mag gaan? De drie moeders uit de nieuwe film Bad Moms weten het wel! Famme mag 160 x 2 kaartjes weggeven voor de exclusieve voorvertoning en jij kan daar bij zijn!

De opvoeding van kinderen lijkt tegenwoordig zo perfect te moeten zijn als de President’s Speech. Als ouder verdrink je bijna in alle regels en voorschriften, terwijl er intussen vele ogen meekijken. Daar komt de nodige (prestatie)druk bij kijken, zo ondervinden de moeders uit de film, gespeeld door Mila Kunis, Jada Pinkett Smith, Kristen Bell, Christina Applegate, Kathryn Hahn. Tijdens een avond in de kroeg en met iets te veel alcohol achter de kiezen besluiten ze dat ze het spuugzat zijn en gaan het voortaan op hun ‘eigen’ manier doen. Cheers! Maar hun plan wordt niet geaccepteerd door de plaatselijke Queen Bee.

Dit wordt láchen

En niet zo’n beetje ook. Alleen al omdat de makers eerder The Hangover afleverden. Dat belooft dus een hoop doffe ellende en als-dat-maar-goed-gaat situaties die je tot tranen toe aan het lachen maken. Daarnaast is de film ook lekker herkenbaar, omdat het zowel de realiteit spiegelt (maar dan wel lekker aangedikt) en je tegelijkertijd meeneemt in de droomwereld van een Bad Mom.

Hoe kun je winnen?

Kun je niet wachten om deze film te zien? En heb jij zondagochtend 7 augustus nog geen plannen? Goed nieuws! Want hoewel de film pas op 11 augustus in première gaat, wij mogen deze week 160 x 2 kaarten weggeven voor de exclusieve Famme-voorvertoning. Locatie: Pathé ArenA, Amsterdam. Tijd: 09:30 inloop, 10:00 start film.

Wil je kans maken, vul dan het onderstaande formulier volledig in. Uit de inzendingen selecteren we de winnaars, die een persoonlijk bericht krijgen.

[contact-form-7 id=”112249″ title=”Win kaarten voor Bad Moms”]

Reageer op artikel:
Win! 160 x 2 kaartjes voor de Famme-voorvertoning van Bad Moms
Sluiten