Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 28 mei 2015

Win credits bij je kids met deze eetbare Lego-stenen

‘Niet met je eten spelen!’ Normaal mag het inderdaad niet, maar vandaag wel. Met deze eetbare Lego kun je namelijk écht bouwen. De droom van iedere Lego-fan, toch?

Blogger Grant Thompson plaatste onlangs een ontzettend cool filmpje op Youtube, waarin hij laat zien hoe je zelf eetbare Lego maakt.

Wat heb je nodig?

De bekende Amerikaanse Jell-O, Corn Syrup (Maïsstroop te koop bij de reformwinkel), eetbare kleurstof en gelatine. Als laatste natuurlijk de mal voor de stenen, deze kun je online bij de Lego-website bestellen. Hier zitten helaas nog niet de ‘bouwgaatjes’ in, maar in de video legt Grant uit hoe je die toch kunt maken.

We zijn ons ervan bewust dat je voor dit recept niet bang moet zijn voor een beetje gelatine en kleurstof. Maar hé, we zeggen niet dat je dit iedere week moet doen en al helemaal niet dat je kind ze allemaal moet opeten. Oh, en één voordeel: ze zijn lekker zacht, dus als je er per ongeluk op gaat staan, hoef je niet een minuut lang op één been rond te springen van de pijn.

Let wel er even op dat je kinderen al wat ouder zijn, je wilt natuurlijk niet dat je kleintje ook plastic Lego in zijn mond stopt.

Deze vloer van snoep mag je absoluut niet missen, ziet dat er even cool uit!

Reageer op artikel:
Win credits bij je kids met deze eetbare Lego-stenen
Sluiten