Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Gezondheid 25 februari 2016

Win de allerlaatste Zeeman trouwjurk met jouw verhaal

Als Famme’s Muriel door haar dorp langs de Zeeman fietst ziet ze ‘m hangen. Dé Zeeman trouwjurk. Ze twijfelt geen moment en koopt ‘m. Niet voor zichzelf, maar voor een Famme lezeres met een mooi verhaal.

Nadat ik mijn jongens naar school had gebracht fietste ik door mijn dorp naar de supermarkt. Tegenover de super zit een Zeeman en eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik nog nooit naar binnen ben geweest. Zelfs niet voor de befaamde Mady onderbroek die je moet dragen als je net bevallen bent. Mijn oog viel op de etalage waar ik de witte trouwjurk zag hangen. Ik keek even drie keer om mij heen. Is dit een grap en word ik gefilmd als ik nu naarbinnen hol? Maar nee, daar hing het ene exemplaar. In maat 40.

Hij is teruggebracht door een vrouw, die hem toch niet wilde hebben

‘Die trouwjurken worden toch helemaal niet via de winkel verkocht?’ app ik naar de Famme redactie, die instemmend reageren, en ik besluit verhaal te halen bij het winkelpersoneel. Wat blijkt? De trouwjurk is teruggebracht door een vrouw die besloten had hem toch niet te willen hebben. Vanwege een minifoutje in de jurk. Samen met de Zeeman medewerker onderzoeken we de jurk en na lang zoeken zien we een klein foutje in het rokgedeelte. Bijna niet te zien.

Ontroerend

Ik besluit hem te kopen. Niet voor mezelf (ik ben namelijk al getrouwd in een mooie jurk) of voor carnaval zoals ik her en der gehoord heb. Ik koop hem voor jou. Voor de Famme lezer. Na de eerste post over de Zeeman trouwjurk reageerden jullie massaal met leuke, lieve, mooie en ontroerende reacties. Dat geluk niet in een jurk van 1.000 euro plus zit en dat het ook niet voor iedereen is weggelegd. Daarnaast vinden jullie de jurk bijna allemaal mooi en dat is ‘ie ook!

Daarom geven we de jurk weg. Wil jij kans maken op de Zeeman trouwjurk? Reageer dan hier en geef in maximaal 100 woorden aan waarom jij de trouwjurk zou moeten winnen.

Ja, ik maak graag kans op de Zeeman trouwjurk in maat 40

[contact-form-7 id=”91716″ title=”Untitled”]

Onder de mooiste inzendingen verloten we de jurk. Hou Famme in de gaten voor het verhaal van de winnares!

Reageer op artikel:
Win de allerlaatste Zeeman trouwjurk met jouw verhaal
Sluiten