Claire Easy Peasy
Claire Easy Peasy Eten 16 mei 2014

Win ‘n fotoshoot en kom in Bluebelles kookboek

Food Revolution Day: let’s get kids exited about food! Op deze dag draait alles om eten: goed, gezond, vers én zelf gekookt. Wereldwijd roept Jamie Oliver op om samen aan de slag te gaan. Ter ere van dit fantastische initiatief hebben wij iets leuks voor jou & je kinderen bedacht: join the easy peasy world!

Wie ons boek Easy Peasy kent, weet dat wij Jamie’s missie 100% delen. Zijn doel om ervoor te zorgen dat alle kinderen begrijpen waar eten vandaan komt, hoe ze het moeten bereiden en wat voor invloed het heeft op hun lijf zodat ze in de toekomst betere keuzes kunnen maken.

Om ons steentje bij te dragen hebben we iets leuks bedacht. Tenminste dat hopen we! Naast de oproep om mee te koken met de livestream willen we namelijk nog iets speciaals doen op Food Revolution Day. Maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig!

Wat moet je doen?

We willen al onze Bluebelle & Famme volgers vragen om allemaal een filmpje van je eigen kids & julie ‘zelf vers koken en eten’ moment te maken en naar ons op te sturen. Dat mag gewoon met de camera van je telefoon en het hoeft er niet profi uit te zien. Als voorbeeld hebben we een vrolijk filmpje gemaakt van een eetmomentje met onze eigen kids!

De afzender (mama, papa, opa, oma, tante… & kids) van het leukste filmpje wordt uitgenodigd voor de fotoshoot van Easy Peasy Deel 02 deze zomer. Dus..heb jij kinderen in de leeftijd 2 tot 12 jaar? (Oma’s, opa’s, tantes, ooms, neven, nichten mogen ook mee doen!) En lijkt het je leuk om samen met je kind(eren) te schitteren in ons nieuwe boek? Join the Easy Peasy world:

Inzenden

Maak een leuk filmpje: hoeft niet profi, maar zorg wel voor een zo hoog mogelijke beeldkwaliteit en zonder muziek!
Stuur dit filmpje voor 28 mei a.s. naar [email protected]: het liefst via Wetransfer.
Vermeld je naam, telefoonnummer en e-mail adres waar we je kunnen bereiken. Meer informatie of instructies? stuur ons een mailtje met je vraag! En wie weet worden jij en/of je kids straks net zo mooi in het boek vereeuwigd als de kindjes uit Easy Peasy 1!

EXTRA

Alle Famme lezeressen maken ook nog eens kans om Easy Peasy deel 1 te winnen. Het enige wat je hoeft te doen is meedoen en zeggen dat je via Famme komt!

Reageer op artikel:
Win ‘n fotoshoot en kom in Bluebelles kookboek
Sluiten