Erop uit 22 okt 2014 Redactie

Win een meet & greet met JOHN LEGEND!

Ordinary People, Save Room, Wake Up Everybody en absolute klapper: All Of Me! Man, we kunnen nog wel even doorgaan met prachtige nummers van John Legend opnoemen. Donderdag 30 oktober treedt de artiest op in de Ziggo Dome. En guess what: Famme mag 3 x 2 kaarten weggeven! Mét meet & greet voor het optreden met John himself. Mogen we even gillen als een tienermeisje?

De Amerikaanse R&B en soulzanger gaat met zijn ‘All Of Me Tour’ de grootste zalen van Europa af, waaronder de Ziggo Dome. Hij wordt begeleid door een strijkkwartet en stand-up bas- en percussie. John verkocht wereldwijd meer dan zeven miljoen albums en zijn werk leverde hem onder andere negen (!) Grammy Awards op.

Winnen?

Helaas! Je kunt niet meer meedoen, de actie is inmiddels afgelopen. Winnaars hebben een bericht gehad.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars krijgen a.s. vrijdag een bericht via e-mail. De prijs: een concertkaart + meet & greet met John Legend voor jou en een vriend/vriendin.

John Legend_2014

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Win een meet & greet met JOHN LEGEND!
Sluiten