Redactie
Redactie Erop uit 3 april 2015

Win: Een vakantie in een safaritent of een diner!

Famme staat samen met Bluebelle op het Culy Food Festival en daarom geven we een paar supertoffe prijzen weg…

Tijdens het Paasweekend op zaterdag 4 en zondag 5 april organiseert Culy.nl het Culy Food Festival. En Famme is voor het eerst offline! Het hele weekend geven wij samen met Easy Peasy meerdere keren een geweldige (Paas-) kinderkookworkshop. Daarnaast geven we een paar mooie prijzen weg aan de bezoekers van het festival:

1 x Go glamping in binnen- of buitenland met Tendi, t.w.v. € 450

Tendi verhuurt luxe, ingerichte safaritenten op bijzondere locaties in Europa. De safaritenten zijn voorzien van een houten vloer, veranda en bij aankomst zijn de boxspring bedden al opgemaakt! Er zijn zelfs exemplaren met een eigen badkamer. Overnacht vlakbij een kasteel of wijngaard in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal of Zweden. Samen geniet je van het buitenleven, terwijl je verblijft in een luxe, stoere safaritent. Kamperen, maar dan net ietsje anders! We geven een waardebon van € 450 weg, hiervoor kun je van alles doen: van een midweek weg in Nederland tot een weekje Portugal in juni op basis van eigen vervoer.
Tendi.nl

4 x Een dinerbon voor Herengracht Restaurant & Bar, Amsterdam, t.w.v. € 100

Schuif aan in het gezellige restaurant in hartje Amsterdam, aan de Herengracht, op de hoek van het Koningsplein. Van lunchen op het zonnige terras, borrelen aan de bar, dineren in stijl tot de avond afsluiten met een goede cocktail: het kan allemaal! De chef combineert authentiek Hollandse gerechten met de moderne Franse keuken. Hierbij gebruikt ze seizoens- en streekproducten zoals liver varken, het Maas Rijn IJssel rund en verantwoord gevangen Noordzee vis. Daarnaast gebruiken ze veel lokale en vergeten groenten zoals snijbietjes, asperges, zuring, tuinbonen en lamsoor.
Deherengracht.nl

Wat moet je doen?

Allereerst moet je naar het Culy Food Festival gaan. Heb je nog geen kaartjes? Geen nood, de zaterdag is uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor zondag te koop. Ga je naar het Culy Food Festival? Kom dan even bij de stand van Famme/Bluebelle langs en doe dit:

Tweet, Facebook of Instagram over de Famme/Bluebelle-stand met de hashtag #Fammetastisch

Óf:

Laat je gegevens achter bij onze stand op het Culy Food Festival!

Deze actie loopt tot en met 5 april 2015, winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd, prijzen kunnen niet worden ingeruild. De Tendi-waardebon is alleen geldig buiten het hoogseizoen.

Reageer op artikel:
Win: Een vakantie in een safaritent of een diner!
Sluiten