Claire Easy Peasy
Claire Easy Peasy Eten augustus 3, 2014

Win de bestseller ‘Powerfood’ van Rens Kroes

Claire en Vera kunnen heel blij worden van een goed kookboek. Het eerste boek van Rens Kroes (ja de zus van) is er zo een. Powerfood. Voor een happy, healthy lifestyle. En jij kunt hem winnen.

Onlangs lanceerde Rens Kroes haar eerste boek: Powerfood. Wij zijn fan! Natuurlijk kijken wij ook met onze Bluebelle bril naar dit boek. We bloggen, schrijven en praten tenslotte al een tijdje over precies hetzelfde onderwerp. Het maakt het heel herkenbaar maar daarom zeker niet minder leuk. Een inspirerend & lekker boek is het geworden.

Gemotiveerd gezond eten

Op haar manier, legt Rens uit hoe ze over gezond eten, bewegen én ontspannen denkt. Hoe ze dit vervolgens toepast in haar leven en hoe jij dat ook kunt doen! Van ontbijt, tot salade, tot snack. Daarnaast staat het boek vol met hele mooie beelden (ja ook van Rens; ze is een plaatje) en dito lay-out. Als je daar nog niet gemotiveerd door raakt om gezond(er) te gaan eten, weten wij het ook niet meer.

WIN

Speciaal voor Famme mogen we van uitgever Unieboek Spectrum twee exemplaren weggeven. Hoe? Like deze post op Facebook en geef aan waarom jij het boek van Rens op je keukentafel wilt hebben.
Meer lezen? Klik hier voor een uitgebreide recensie op Bluebelle.

Reageer op artikel:
Win de bestseller ‘Powerfood’ van Rens Kroes
Sluiten