Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Persoonlijk 14 februari 2017

Win je eigen cartoon van Hedger Humor en stuur jouw grappige verhaal in

Zoals jullie weten zijn wij dol op de cartoon uitingen van Adrienne Hedger aka Hedger Humor. Twee keer in de week vind je haar geweldige stripjes over het leven van ouders en gezinnen op Famme. Op Valentijnsdag kan het wat ons betreft niet uitblijven om de ware liefde te tonen via een grappige cartoon.

Vandaag op de dag van de liefde kan het natuurlijk niet anders dan dat we met een grappige cartoon komen. Want aan de ene kant hebben we niets met deze commerciële dag, maar aan de andere kant geeft het je weer even focus op de liefde die recht voor je neus zit, maar waar vaak maar bar weinig tijd voor is. Een beetje zoals de zoetsappige teksten van Liefde is… waarin ware liefde naar boven komt, tekende Adrienne Hedger deze Uiting van Ware Liefde. Want uiteindelijk is ware liefde tonen maar al te vaak even op je tong bijten. En hard lachen, met elkaar.

Wie herkent zich niet in deze cartoon?

Heb jij ook zo’n heerlijk voorbeeld waarin ware liefde op een geestige manier naar voren komt? Stuur dan nu je verhaaltje in. De leukste, meest herkenbare ‘Uiting van Ware Liefde’ krijgt haar eigen cartoon van Hedger Humor op Famme.

Ja, ik heb wel zo’n verhaal en wil kans maken op mijn eigen cartoon:

[contact-form-7 id=”133912″ title=”Win je eigen Hedger Humor cartoon”]

LEES OOK: De leukste cartoons van Adrienne Hedger.

Reageer op artikel:
Win je eigen cartoon van Hedger Humor en stuur jouw grappige verhaal in
Sluiten