Redactie
Redactie Erop uit 26 september 2014

Win kaarten voor het Indie Kids Mini Festival!

Famme is dol op kinderfestivals en op 5 oktober a.s. is er weer één. Ditmaal is het ‘t Indie Kids Mini Festival in de Tolhuistuin te Amsterdam. En het leuke is: het is voor alle leeftijden en jij kunt kaarten winnen!

De sprookjesachtige Tolhuistuin is omgetoverd tot speelparadijs voor jong en oud. Binnen en buiten zijn er verschillende activiteiten, proeverijen, coole workshops voor ouders en kinderen en kramen met fijne hebbedingen.

Wat?

Van een mobiele kinderbieb, workshop babyvoeding, papa’s overhemd customizen, cupcakes versieren, super toffe vliegtuigjes vouwen, tot het milieuvriendelijk taggen van de Tolhuistuin met krijtmarkers en nog veel meer!

WIN

Laat je kind lekker rondbanjeren op een van de workshops of voorleessessies, terwijl jij kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Of neem eens een kijkje bij de mooie producten van onafhankelijke merken waarmee Indie Brands samenwerkt. Ofwel, een gezellige familiezondag dus.

Wil jij ook bij de eerste editie zijn? Famme geeft 3 x 4 kaarten weg! Stuur een mailtje met je naam en adresgegevens naar redactie @famme.nl o.v.v. ‘Indie Kids’ en like Famme op Facebook (mocht je dat nog niet gedaan hebben).

Reageer op artikel:
Win kaarten voor het Indie Kids Mini Festival!
Sluiten