Loes Koster
Loes Koster Kids 13 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Speciaal voor Vaderdag: WIN het rekenspel Formula

Echte superpapa’s draaien hun hand niet om voor een spelletje met de kids. Al helemaal niet wanneer dat spelletje ook nog eens hartstikke leerzaam is. Speciaal voor Vaderdag geven we het rekenspel Formula weg aan een vader die het écht verdient. Zo doe je mee aan de winactie!

Wat is Formula?

Zoals we in dit artikel al beschreven oefent je kind met Formula spelenderwijs zijn of haar rekenvaardigheden. Het doel van het spel is om de kaarten zo snel mogelijk weg te spelen door middel van het maken van sommen (formules). Degene die als eerste al zijn kaarten kwijt is heeft gewonnen. Het kaartspel bestaat uit kaarten met getallen van 0 tot 9 en kaarten met de rekentekens +, -, :, x en =.  Iedere speler kan op zijn eigen niveau spelen en het spel verloopt altijd eerlijk: als er toevallig een rekenwonder tussen de kinderen zit, hoeft dit nog niet te betekenen dat hij of zij automatisch het spel wint. Zo blijft het voor alle deelnemers leuk en leerzaam.

Doe mee en win!

Vertel in de comments onder dit artikel óf onder de post op Facebook waarom de papa van jouw kids een cadeautje verdient en maak kans op een gratis Formula rekenspel. De winnaar sturen we uiterlijk maandag 17 juni een (privé)bericht. Het spel wordt vervolgens per post opgestuurd naar het huisadres van de winnaar.

Korting voor onze lezers

Niet gewonnen maar toch nieuwsgierig geworden naar het spel? Met de kortingscode FAMME2019 krijg je tot 15 juli 10% korting bij aanschaf van het spel op de website. Ook leuk om tijdens de lange zomervakantie te spelen en je kind na de vakantie als rekenwonder terug te laten komen op school!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Speciaal voor Vaderdag: WIN het rekenspel Formula
Sluiten