Redactie
Redactie Eropuit 19 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Win 2×4 kaartjes voor de Amsterdam Light Festival Cruise

Tijdens de kerstvakantie heb je lekker veel tijd voor quality time met het gezin en een speciaal uitje hoort daar natuurlijk bij. Dit keer zin in iets anders dan een tripje naar de dierentuin of een indoor speelhal?

Wij geven 2×4 kaartjes weg voor een spectaculaire rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival. Deel je meest bijzondere kerstanekdote met ons en maak kans op de kaartjes.

Spider on the Bridge
Kunstwerk ‘Spider on the Bridge’ van Groupe LAPS

Amsterdam in de spotlights

Tot en met 20 januari kun je in onze hoofdstad genieten van een bijzonder spektakel: Amsterdam Light Festival. Ieder jaar zetten verschillende internationale kunstenaars de stad letterlijk in de spotlights met hun verschillende lichtkunstwerken. De Amsterdamse grachtengordel vormt het sprookjesachtige decor voor dit festival en het beste zicht heb je natuurlijk vanaf het water!

Amsterdam Light Festival Cruise

De meeste lichtinstallaties en kunstwerken staan langs een bepaalde vaarroute waar de Amsterdam Light Festival Cruise van Canal Tours Amsterdam, onderdeel van Stromma, in 1 uur en 15 minuten langs vaart. Ideaal voor het gezin: je zit lekker warm binnen in de rondvaartboot en bekijkt de meest prachtige kunstwerken vanaf je comfortabele zitplaats.

UxU Studio Desire artist studio
Kunstwerk ‘UxU’ van Studio Desire

Doe mee en win 2×4 kaartjes

Als bijzonder kerstcadeau aan onze lezeressen mogen wij 2×4 kaartjes weggeven voor dit ideale winteruitje! Wil jij met je gezin een keer door de grachten varen en kijken naar al dit moois? Deel dan jouw meest bijzondere kerstanekdote hieronder of comment onder de post op Facebook en wie weet maak je kans op de tickets. Denk aan: een verhaal over de eerste kerst met je pasgeboren baby, een hilarisch moment tijdens het kerstdiner met je schoonfamilie of die ene keer dat je partner je een superlief cadeau gaf.

Reageren kan tot en met komende zondag, 23 december. Op maandag 24 december maken we de winnaars bekend!

Het kunstwerk bovenaan het artikel is ‘Parabolic Lightcloud’ van Amigo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme