Win! 20 hamamdoeken om in te verdwijnen en badjasjes om op te vreten

Froukje van Oosterbos woonde een paar jaar in Istanbul en startte daar haar bedrijf Frouky. Ze werd verliefd op de hamamdoek en ontwierp een eigen nieuwe lijn. Samen met lokale leveranciers voegde ze daar nog eens badcapes en badjasjes voor kinderen aan toe. Een instant favoriet. En hoera, die mogen wij nu weggeven!

Ze zijn licht, sneldrogend, lekker zacht en verkrijgbaar in allerlei kleuren. Van Frouky.com mogen we 10 prachtige hamamdoeken t.w.v. € 17,50 én 10 badjasjes t.w.v. € 22,50 weggeven.

hammamdoek badjas

Wat moet je doen?

Meld je hieronder aan voor onze spiksplinternieuwe nieuwsbrief. Je krijgt dan één keer per week een mailtje van ons met het beste van Famme van die week. Hoef je dat ten minste niet meer terug te zoeken. Win win kun je wel stellen.

Over Frouky

Froukje van Oosterbos is getrouwd met Jef, mama van Polle (6 jaar), Lode (4) en Lieve (3). Na 4 jaar in Istanbul gewoond te hebben, is het gezin alweer een tijd terug op Nederlandse bodem. Waarom hamamdoeken? Omdat het haar all time favourite is. Vrolijke kleuren, streepjes, heerlijk zacht en comfy. ‘Ik neem ze overal mee naartoe: op vakantie, mee naar de sauna, op mijn yogamatje, als picknickkleed voor de kinderen, thuis na het bad, als gastendoekje en natuurlijk als het ideale cadeau.’ Kijk ook op Frouky.com.

hamam, actie, nieuwsbrief

De actie loopt tot 24 juli aanstaande. Onder de eerste 500 nieuwsbrief aanmeldingen verloten we de twintig prijzen. Winnaars krijgen via e-mail een bericht van ons, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Win! 20 hamamdoeken om in te verdwijnen en badjasjes om op te vreten
Sluiten