Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Erop uit november 16, 2017

Doen! Naar de Winter Efteling en het spiksplinternieuwe ijspaleis

Waar is 2017 gebleven? Heb je ook het idee dat elk jaar sneller gaat dan het jaar ervoor? Geniet nog even van dit jaar en de komende winterperiode. Het leukste uitje voor december is misschien wel de Winter Efteling met zijn fonkelnieuwe ijspaleis. Ja, ja voor jong én oud!

Als je ergens het lekkere winterse sfeertje kunt pakken is het wel de Winter Efteling in Kaatsheuvel. Het hele park hangt vol met verlichting en vooral en bovenal kun je er geweldig schaatsen. Het IJspaleis heeft dit jaar een enorme upgrade gekregen. Dit jaar schaats je de hele winter op een bevroren paleisvijver van de Sneeuwprinses en de Vuurprins. Voor groot en klein is het IJspaleis de trekker met binnen een speelplein waar je kunt springen. Reken op muzikale omlijsting van de prins en prinses in hun arrenslee.

LEES OOK: Leuke dingen die je kunt doen met je kind in de sneeuw.

Ben je al aan oefenen voor het skiseizoen? Dan kun je 400 meter lang langlaufen. In het hele park kun je naar diverse wintervoorstellingen, zoals de parkshow van de Sprookjesboom. En mocht er dit jaar geen sneeuw vallen in ons landje, dan kun je het sneeuwgevoel het beste krijgen in ons favoriete kinderpark.

Efteling

Reageer op artikel:
Doen! Naar de Winter Efteling en het spiksplinternieuwe ijspaleis
Sluiten