Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Beauty 16 februari 2014

Winterbruid steelt de show

Trouwen in de winter is hartstikke slim! Je hoeft je geen zorgen te maken of het weer wel o.k. is, aangezien het altijd binnen is. Scheelt een hoop stress. Als winterbruid moet je alleen rekening houden met andere beauty do’s & don’ts, dan wanneer je in de lente of de zomer trouwt.

Zo is het geen aanrader om flink bruin ten tonele te verschijnen. Het licht in de winter is killer dan in de zomer, waardoor je er met een stevige spray-tan of zonnebankkuur uitziet alsof je zo van het après-skiën komt. Ga liever voor een licht gebronsde huid met een subtiele zelfbruiner (paar weken voor de datum even testen) en een perzikkleurige blush op de wangen (dit staat werkelijk iedereen).

Geen strapless

In plaats van een erg blote jurk, kan je in de winter beter kiezen voor een jurk die armen en benen enigszins bedekt. Trouwen is leuk, dus je moet je ook comfortabel voelen. Met min vijf in een strapless jurk wordt dat best lastig. Houd ook rekening met het weer, wat je bruidscoupe betreft. Die losse lokken zijn mooi, maar ook snel statisch. Kies eerder voor een stijlvolle updo die goed vastzit met de nodige stylingproducten. Hou het simpel wat kleuren en make-up betreft, felle kleuren maken je bleker en zijn überhaupt een no-go voor je trouwfoto’s (heb je weleens trouwfoto’s uit de 80’s gezien?). Laat die overigens ook gedeeltelijk in zwart wit afdrukken, voor het geval je er wat pips uitziet als winterbruid.

Reageer op artikel:
Winterbruid steelt de show
Sluiten