Redactie
Redactie Beauty 17 mrt 2015

Wondermiddel! Kokosolie is perfect voor deze 8 beautyrituelen

Kokosolie is een van de meest unieke producten op de markt. De positieve eigenschappen van kokosolie doen het goed in de keuken maar zijn ook prima te gebruiken voor je beautyrituelen. Gebruik kokosolie dagelijks en ervaar zelf wat het voor jou kan doen!

1. Om mee te schrubben

Je kunt scrub kopen of zelf maken. Met twee lepels (grove) suiker en drie lepels kokosolie maak je een geweldige scrub die je niet teleurstelt! Wat jouw scrub nog beter maakt zijn ingredienten als een lepel geraspte citroen of gember en koudgeperste amandel of jojoba olie. Bewaar een zelfgemaakte scrub niet te lang!

2. Als conditioner voor je haren

Gebruik kokosolie als conditioner voor je haren. Breng de olie aan op de haarpunten tot de haarwortels. Laat deze een paar minuten intrekken en spoel goed uit.

3. Haarmasker van kokosolie

Als je de kokosolie ongeveer een kwartier laat inwerken worden je haren superzacht. Spoel de olie wel goed uit anders krijg je vette haren.

4. Als make-up remover

Doe een beetje kokosolie op een watje en je hebt een van de beste natuurlijke make-up removers te pakken. Het werkt zelfs bij waterproof make-up.

5. Moisturizer

Kokosolie hydrateert de huid als de beste! Breng de olie aan op je hele lichaam en je ervaart al snel dat je huid stukken minder droog aanvoelt.

6. Als olie voor je nagelriemen

Het is belangrijk om je handen tot in detail te verzorgen. Zachte nagelriemen maken ook je nagels gezond en sterk.

7. Deodorant

Sommige mensen gebruiken kokosolie direct onder hun oksels. Je kunt de olie ook mengen met Arrowroot (pijlwortel), Shea butter en baking soda. Het werkt écht en je deo is 100% natuurlijk!

8. Voor je lippen

Kokosolie is perfect voor gehydrateerde en zachte lippen.

Heb jij melkflessen? Zo krijg je in no-time bruine benen.

Reageer op artikel:
Wondermiddel! Kokosolie is perfect voor deze 8 beautyrituelen
Sluiten