Susan Dalstra
Susan Dalstra Lifestyle 13 september 2017

Deze drie fijne woontrends zorgen ervoor dat je nooit meer naar buiten wil

‘t Is weer voorbij die mooie zomer en noem ons saai of huiselijk, maar we kunnen niet wachten op weekenden lang thuis cocoonen onder een dekentje met kaarsjes, Netflix en thee. Deze woontrends zorgen ervoor dat je dit najaar echt het huis niet meer uit wil. 

Warme uitstraling

Wanneer het terras weer wordt ingeruild voor je eigen bank, is het moment aangebroken om je interieur een upgrade te geven. Accessoires van rijke, zachte materialen geven je huis meteen een warme uitstraling.  Je weet wel, voor dat wij blijven lekker binnen-gevoel. Met deze woontrends ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Nu alleen nog een avond inruimen met de man, rode wijn, een kaarsje en een kaasje om het af te maken.

1. Messing

Metallics geven ieder interieur glamour. We zagen seizoenenlang veel accessoires in koperkleuren, maar nu is het vooral messing wat de klok slaat. Je kan het rigoureus aanpakken met messing meubels, maar in dit geval zorgt een kleine aanpassing al voor een groots resultaat.

2. Velours

Velours is een trend die we niet alleen terugzien in kleding, maar ook in huis. Het is een beetje nineties, maar dan op een sophisticated manier. Ga in een fauteuil van velours hangen en je komt nooit er meer uit. Als je een bank van velours net iets te trendgevoelig vindt, kun je ook gaan voor een poef of kussens in edelsteentinten voor een extra rijk en warm effect.

3. Geel

Lang niet iedereen knapt op van de kleur geel, maar in je huis doet het ‘t wel goed. Bovendien: het ene geel is het andere niet. Kanariegeel in combinatie met grafische accessoires geeft een Scandinavisch gevoel terwijl okergeel in velours-materiaal juist een bohemian uitstraling geeft. Hoe knus we de herfst ook vinden; met geel haal je het zonnetje in huis en dat is op gure, donkere dagen heel erg welkom.

City Loft

Spontaan zin gekregen om je huis herfstklaar te maken? Goed nieuws: Karwei heeft een City Loft-collectie met prachtige aardewerken servies, messing kandelaars, de inmiddels niet meer weg te denken stolpen en nog veel meer ander moois.

Nog meer inspiratie opdoen? 13 x interieurblogs om nu meteen te volgen op Instagram. 

Beeld: Pinterest.

Reageer op artikel:
Deze drie fijne woontrends zorgen ervoor dat je nooit meer naar buiten wil
Sluiten