Redactie
Redactie Persoonlijk augustus 11, 2014

Wow! Deze trouwfoto’s komen echt tot leven

Trouwfotograaf Jeffrey Lewis Bennett maakte in 2011 een prachtige reeks trouwfoto’s voor newly weds Denise en Patrick. Totdat ze hun wederzijdse liefde voor GIF’jes bekenden aan Jeffrey.

Patrick vroeg Jeffrey om de trouwfoto’s om te toveren tot magische GIF’jes. Zo gezegd, zo gedaan en de trouwfoto’s werden omgetoverd tot onophoudelijke momenten. Wel gaf-ie toe, dat de eerste pogingen mislukt waren, maar dat de GIF’jes tegenwoordig zijn visitekaartje zijn. Zie hieronder de vereeuwigde combinaties tussen foto en film.

Wij hebben de site van Jeffrey eens flink onder de loep genomen en kwamen tot de conclusie dat hij wel één van de tofste trouwfotografen ooit is. Hij heeft een aantal awards in de wacht gesleept en staat bekend om zijn bijzondere technieken en bewerkingen. De GIF’jes zorgen ervoor dat speciale momenten oneindig lijken, terwijl de rest van de omgeving doorgaat. Het kost ‘m zo’n negentig minuten om een GIF’je te creëren. Dan heb je ook wat. Origineel, maar bovenal fijn om de meest bijzondere momenten van je grote dag te zien herleven.

Reageer op artikel:
Wow! Deze trouwfoto’s komen echt tot leven
Sluiten