Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 18 september 2015

Wow! Peuter (bijna 2) heeft een wel heel bijzonder talent

Deze krachtpatser uit Iran is nog niet eens twee jaar oud, en is nu al een veelbelovend turntalentje. Arat Hosseini hing met negen maanden al in de trapeze en als hij zin heeft gooit hij er af en toe even een backflip tegenaan.

Zijn vader Mohammed Hosseini vindt het fantastisch wat zijn zoon allemaal kan. ‘Hij gebruikt het hele huis als gymzaal. Hij balanceert zo af en toe op de televisie, of maakt een spagaat op het aanrecht’, vertelt hij aan The Daily Express. Mohammed vindt het bijzonder, en dat is het ook, dat zijn zoon al op jonge leeftijd zó sterk is. ‘Ik zat eens met hem op schoot toen hij mijn vinger vastpakte en vanuit de kracht van zijn handje zijn benen gestrekt hield en van mijn schoot lichtte. Toen pas merkte ik dat hij ontzettend veel kracht in dat kleine lijf van hem had.’

Instagram

Mohammed besloot de turnfilmpjes van zijn supertalentje op Instagram te zetten. Daar is de peuter intussen een ware beroemdheid met ruim 20 duizend volgers. ‘De trucjes die je op Instagram ziet heeft hij pas één of twee keer geoefend, meer niet.’ Als híj niet naar de Olympische Spelen mag als ‘ie ouder is, weten wij het ook niet meer.

Wat vind jij hier van? Praat mee op onze Facebook >

Onder de indruk? Dan mag je het filmpje van deze negenjarige ook echt niet missen >

Reageer op artikel:
Wow! Peuter (bijna 2) heeft een wel heel bijzonder talent
Sluiten