Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kinderen 20 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Wow! Vrouw verdient één miljoen per jaar met haar Etsy-shop

Alicia Shaffer, moeder van drie, begon in 2011 met haar winkel ‘Three Bird Nest‘ op het platform Etsy. Nu, 4 jaar later, is ze de meest succesvolle verkoper van Etsy.

Mocht je het nog niet kennen: Etsy is een online platform waarop mensen vanuit de hele wereld unieke producten aan elkaar verkopen. Het is vooral gericht op de creatievelingen met zelfgemaakte of zelf geselecteerde producten zoals kunstwerken, sieraden en kleding. Het leuke van Etsy is dat iedereen een shop kan openen.

Hoe het begon

Alicia wilde simpelweg wat bijverdienen, omdat haar kledingwinkel het erg moeilijk had tijdens de crisis. Ze openende een Etsy-shop om wat zelfgemaakte hoofdbanden te verkopen die in haar winkel ook erg gewild waren. Tot haar grote verbazing verkocht ze in de eerste week 90 items, terwijl een gemiddelde Etsy-verkoper hooguit vijf producten per maand verkoopt. Alicia dacht dat het toeval was en er na de feestdagen wel een einde aan zou komen, maar de run op producten bleef doorgaan. Ze moest zelfs iemand inhuren om alle orders te kunnen verwerken.

Three Bird Nest

Alicia verkoopt met name hoofdbanden, sokken, beenwarmers en sjaals. De kracht van Three Bird Nest ligt bij de goede vindbaarheid van de producten, ze hebben allemaal een simpele naam. Je bent als klant dus nooit lang op zoek.

Inmiddels heeft Alicia zo’n 15 medewerkers in dienst waaronder haar zus, die het gezicht is van het merk. De komende tijd gaat ze zich richten op het creëren van een nieuwe kinderlijn, wij zijn benieuwd!

Bekijk ook deze fijne webshops voor kinderkleding!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme