Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Lifestyle 7 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Ken je Yanny vs Laurel nog? Wat hoor jij in dit geluidsfragment van Sesamstraat?

Eerst ging een foto van het jurk heel het internet over, dat was in 2015: is ‘ie nou blauw-zwart of goud-wit? Was dat mysterie weer overgewaaid, kwam je in mei 2018 overal waar je keek ineens een geluidsfragment tegen. Sommige mensen wisten zeker dat ze Laurel hoorden, terwijl anderen toch echt Yanny hoorden.

Het is een tijdje stil geweest rondom zulke mysteries – maar er is weer een nieuwe. En dit keer vond het mysterie plaats in Sesamstraat! Weliswaar de Amerikaanse versie, maar wij doen graag mee met het raadsel. Wat hoor jij?

Sesamstraat

Iedereen kent Sesamstraat, het programma voor kinderen is heel geliefd. Het is dan ook geen verrassing dat veel mensen geschrokken waren toen ze het F-woord (fuckin’) uit de mond van Grover hoorden komen – maar zei hij dat wel echt? Op twitter ging het in ieder geval los – oordeel ook vooral zelf:

Wat hoor jij? Sommige mensen horen ‘That’s a fuckin’ excellent idea!’ terwijl andere mensen (wat waarschijnlijk de realiteit is) Grover ‘That sounds like an excellent idea’ horen zeggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme