Yes! De 150 jaar oude trouwjurk van Tess is terecht!

Vanochtend riepen we jullie op na het emotionele bericht van Tess (29) die de bijna 150-jarige trouwjurk uit de familie verloren was na haar eigen trouwerij. De stomerij, die failliet was gegaan, had hem mogelijk verkocht.

Een dag na haar oproep bericht ze op haar Facebookpagina dat de jurk terecht is. Het bericht werd meer dan 300.000 keer gedeeld. En wat is het mooi om te zien dat zo velen aan haar oproep gehoor gaven.

The dress has been found!

Vrij vertaald bericht Tess op haar Facebookpagina het volgende:

‘De trouwjurk is gevonden!’

‘We kregen een telefoontje van de verhuurder van de winkel, die mijn bericht gelezen had door alle overweldigende respons. Hij heeft gecontroleerd wat er achter was gelaten door de administrateuren en hij vond antiek kant in een verkreukeld hoopje op de vloer. Mijn moeder en vader waren net de winkel binnengelaten en tot hun grote verbazing en vreugde is het onze trouwjurk! (Niet gereinigd en met ons kaartje er nog aan, en ondanks de bewering van Wylie & Bisset (de administrateuren) dat het absoluut niet meer in de winkel lag. Frustrerend genoeg moet de jurk vanwege administratieve redenen terug naar het kantoor in Glasgow, maar ons is verzekerd dat we hem veilig terugkrijgen op maandag… Mijn familie kan jullie niet genoeg bedanken voor deze hype, waardoor we de winkel in konden, voor het te laat was. En we zijn in de wolken dat we bijna weer herenigd zullen worden met Dora’s trouwjurk. Liefs, Tess.’

We kunnen ons nu al haast voorstellen dat over een jaar of dertig de volgende afstammeling van over-over grootmoeder Dora zal schitteren in deze prachtige jurk, die Tess echt werkelijk prachtig heeft gestaan.

Lees hier nog eens het originele bericht met de oproep.

Reageer op artikel:
Yes! De 150 jaar oude trouwjurk van Tess is terecht!
Sluiten