Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Lifestyle 24 januari 2017

Yes! Deze stickers voor volwassenen heb je nodig in je leven

Kinderen krijgen o-ver-al stickers voor goed gedrag. Maar alleen omdat we volwassen zijn, betekent dat niet dat wij ineens geen stickers meer verdienen. Want kop op, met het feit dat we ons vandaag in het zweet hebben gewerkt in de sportschool verdienen we er minstens één.

Gelukkig is ontwerper en leerkracht Andrea Powers het compleet met ons eens. Ze ontwierp een hele rits stickers speciaal voor volwassenen, die verkopen als een tierelier op haar eigen Etsyshop Peanut Parade. Niet zo gek, want we willen onszelf bijvoorbeeld graag belonen voor dat glas wijn dat we dronken of het feit dat de kinderen nog in leven zijn.

Geluk bij een ongeluk

Hoe ze op dit briljante idee kwam? Puur toeval. Een collega was herstellende van een zware operatie, toen Andrea besloot haar met bemoedigende stickers een hart onder de riem te steken. Toen haar vriendin er weer bovenop was, had ze nog een paar stickervellen over. Ze postte een foto van de vellen in een facebook-groep vol moeders, en vanaf toen was de beer los. We geven ze geen ongelijk, ze zijn oergeestig.

LEES OOK: Zet je schrap! Er is een ballenbak voor volwassenen

Het blijft niet alleen bij stickers, er is namelijk ook een kinderwagen voor volwassenen!

Peanut parade

Reageer op artikel:
Yes! Deze stickers voor volwassenen heb je nodig in je leven
Sluiten