Yes! Dit Ben & Jerry’s ijsje stimuleert je melkproductie

Wat je eet, kan de melkproductie beïnvloeden als je borstvoeding geeft. Zowel de kwaliteit, als de hoeveelheid en de smaak. Het is daarom superbelangrijk dat je een beetje in de gaten houdt wat je naar binnen werkt. Goed nieuws voor ijslovers: Ben & Jerry’s ijs valt onder het lijstje do‘s.

Helaas moeten we je ook direct weer teleurstellen, want dit geldt niet voor alle varianten van Ben & Jerry’s. Alleen de smaak Oat of This Swirled doet goede dingen voor je melkproductie. Het ijs met bruine suiker, kaneel en enorme chocoladebrokken bevat verder ook havermout en dat zorgt ervoor dat je melkproductie wordt gestimuleerd. Een geweldig excuus dus om aan te vallen op dit belachelijk lekkere ijs (nee, we hebben geen aandelen. We zijn simpelweg fan.)

Beter dan een bakje havermout

Waarom havermout goed is voor de melkproductie? Havermout bevat erg veel Saponine, een stofje dat ervoor zorgt dat de melkproductie wordt gestimuleerd en je dus meer voeding hebt voor je kleintje. Dus is een bakje havermout met (soja)melk niet aan jou besteed, dan laad je toch gewoon je vriezer vol met Ben & Jerry’s?

Vorige week lanceerde Ben & Jerry’s een heerlijk nieuw ijsje.

Romper

Reageer op artikel:
Yes! Dit Ben & Jerry’s ijsje stimuleert je melkproductie
Sluiten