Yes: eindelijk een mooi badpak voor de echte vrouw!

Famme’s Muriel tikte recentelijk de 40 aan (ok ok, het is alweer twee jaar geleden), met het gevolg dat ze zich steeds bewuster is van wat past bij haar nieuwe status als jonge oudere. Het lijf en leden zijn niet meer zo strak en dat brengt haar bij de vraag ‘Wat draag ik deze zomer op het strand’?

Naarmate de vakantie dichterbij kruipt en de zomerse look en outfits de kast overnemen (en daarmee de winterspullen naar zolder verbannen), doen ook de zenuwen hun intrede. Hoe staat het met de spekjes op de heupen van het winterse voedsel? Is mijn lijf wel beach ready? En hijs ik mezelf nog wel in een bikini of ga ik voor het badpak?

Badpak vs. bikini

Had je het me een aantal jaren geleden gevraagd dan was er geen discussie over mogelijk geweest. Ben je jong? Dan draag je een bikini. Langzamerhand kom ik tot het besef dat er twee dingen veranderd zijn. De eerste is dat met het klimmen der jaren (en het krijgen van drie babies) mijn lijf ronder en zachter is geworden en wel wat camouflage kan gebruiken. Ten tweede zijn de badpakken gruwelijk veel mooier geworden. Oh, en ik bedenk me terstond nog een derde. Ik ben meer gaan zwemmen omdat er niets beter is voor een mooi gestroomlijnd lijf dan het trekken van baantjes. En als je lekker aan het zwemmen bent wil je niet nadenken over kieren, gaten en het optrekken van lubberende bandjes.

door het krijgen van mijn drie babies kan ik wel wat camouflage gebruiken

En dus gebeurde het ondenkbare. Ik kocht een sculpture badpak. Sc..wat? Sculpture. Een badpak dat je lichaam ondersteuning geeft, aanvoelt als een tweede huid en je figuur mooier maakt. ‘Een oma badpak’, hoor ik je denken. Ja, ja dat dacht ik dus ook, maar niets is minder waar! Ik hou van zwemmen, maar stap toch elke keer weer onzeker dat zwembad in.

De Sculpture collectie van Speedo geeft je borsten steun, stevigheid aan de buik (heel belangrijk!) en benadrukt de vorm van je lichaam positief. Voor elk figuur is er een keuze. Je moet alleen even weten welke. Met hun Love Your Swim uitgangspunt benadrukken ze dat je moet genieten van zwemmen en je niet zorgen zou moeten maken over andere zaken als je figuur.

Hoe dan?

Door het gebruik van halsuitsnedes, strategisch geplaatste plooien, kleureffecten of prints krijgt het lichaam van elke vrouw de promotie die het verdient. Je lijkt slanker en rondingen komen goed uit de verf.

Mijn beginnende muffin-top neem ik overigens niet voor lief

Eindelijk badpakken voor echte vrouwen. Overigens geef ik mezelf geen vrijbrief om mijn beginnende muffin-top dan maar voor lief te nemen. Oh nee, de komende tijd sluit ik een nog inniger vriendschap met het zwembad om de hoek en doe ik mijn uiterste best om de rolletjes terug te dringen naar voor mij reële proporties.

Mijn persoonlijke keuze bij de aanschaf van het Sculpture badpak viel op de ChrystalShine, maar ik denk dat ik de SplashShine erbij koop, voor mijn meer glamourous momenten op het strand deze zomer.

Ik ben nooit dun geweest, heb altijd heupen gehad, maar gek genoeg ben ik nu pas voor het eerst onzeker geworden over mijn figuur. En daar heb ik veertig voor moeten worden, oh ironie. Met mijn goede voornemen om nog meer te zwemmen en het juiste badpak te dragen zal het allemaal wel goedkomen deze zomer op het strand.

Extra
Speedo wil vrouwen het zelfvertrouwen geven door de beste badpakken te ontwerpen voor elk figuur. Bij de Speedo Sculpture lijn is er keuze uit diverse vormen, belijningen en kleuren om jouw sterke kanten te benadrukken en de mindere mooi te camoufleren.
De Sculpture lijn van Speedo is verkrijgbaar bij Intersport. Love Your Swim!

Check de Sculpture video hieronder:

Check ook eens de Speedo Facebook voor meer inspiratie.

In samenwerking met Speedo

Reageer op artikel:
Yes: eindelijk een mooi badpak voor de echte vrouw!
Sluiten