Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Persoonlijk 17 september 2015

Yes! Famme wint ‘Best Mom Blog Award’ 2015

Voor het tweede jaar op rij werd Famme genomineerd voor de Dutch Mom Blog Awards. En dit jaar gaan we naar huis met twee prijzen! Famme wint de vakprijs én publieksprijs in de categorie parenting. Wat een feest!

In de prachige conceptstore van Bugaboo aan de Keizersgracht in Amsterdam werden vandaag de awards uitgereikt voor beste mom bloggers in Nederland. De Dutch Mom Blog Awards.

Vorig jaar woonde ik nog in Kaapstad, waar ik in 2014 Famme opzette. Met een miniteam (Els, mijn held) werkten we keihard aan de leukste artikelen voor de leukste vrouwen van Nederland. Vrouwen zoals jij en ik die dagelijks vele ballen in de lucht houden, waar er altijd wel eentje van op de grond dondert.

Miljoen uniek

En sinds 2014 weten jullie ons massaal te vinden. Eén miljoen unieke bezoekers per maand! Omdat jullie dol zijn op onze lijstjes (wat je nooit moet zeggen tegen… ), omdat jullie moeten huilen om de ontroerende columns van Matthijs, omdat jullie de prachtige brieven van Phileine niet willen missen. Je kinderen smullen bij de recepten en tips van Easy Peasy. En omdat wij altijd als eerste de grappigste filmpjes van het net voor jullie weten te vinden.

De jury sprak lovende woorden in haar rapport:

‘Famme is professioneel gemaakt … en schrijft persoonlijke eigen verhalen die viraal gaan’

Famme is herkenbaarheid, humor, tranen van ontroering en heel veel met elkaar delen. Omdat het moederschap in combinatie met werk, vriendschappen, je relatie (en oh ja ook nog een eigen leven) pittig is, maar vooral een groot geschenk!

Op stoom

Bedankt dat jullie op ons gestemd hebben en elke keer weer de verhalen op Famme lezen. We zijn pas net op stoom aan het raken en hebben het komende jaar nog heel veel nieuws voor jullie in petto.

Liefs Muriel & het hele Famme team

Reageer op artikel:
Yes! Famme wint ‘Best Mom Blog Award’ 2015
Sluiten