Redactie
Redactie Eten oktober 8, 2015

Win! Het nieuwe kookboek Easy Peasy Family van ‘onze’ Claire is uit

Sinds de start van Famme voorziet Claire ons als culi editor van een dosis healthy inspiration: lekkere en voedzame recepten en handige tips voor een gezond(der) eetpatroon. Haar eerste kookboek – Easy Peasy – wat ze samen met Vera van Haren schreef, kwam ook al eens voorbij. En nu is er een tweede boek: Easy Peasy Family. Een logische opvolger, dit keer voor ouders met kinderen in de basisschool leeftijd! En Famme mag 5 exemplaren weggeven!

Gemakkelijke thuismaaltijden, ideeën voor de broodtrommel, voedzame snacks, drankjes en traktaties: je vind ze allemaal in dit boek! Meer dan 100 recepten, praktische tips en heel veel informatie over eetgedrag voor thuis én daarbuiten! Kun jij wel wat houvast gebruiken? Wij geven 5 exemplaren weg.

Vul hieronder het formulier in om kans te maken!

De actie is inmiddels afgelopen! Winnaars hebben bericht gehad.

Wil je extra kans maken? Like Bluebelle Foodcoaching dan ook even op Facebook!

Fammes Muriel was gisteren samen met haar zoontje (hij mocht gezondere koekjes bakken) bij de lancering van het boek. Muriel: ‘Dit is niet zomaar een prachtig kookboek, het is veel meer dan dat. Een lees- en ontdekbijbel in de wondere wereld van lekker, makkelijk en bewust eten. Met tongstrelende recepten die de hele familie wil eten.’

Niet gewonnen?

Zit je helaas niet bij de gelukkige winnaars? Je kunt het boek hier bestellen! En vanaf deze week is hij ook bij de boekhandel te vinden.

Kijk voor meer info op bluebelle.nl en easypeasykids.nl >

Reageer op artikel:
Win! Het nieuwe kookboek Easy Peasy Family van ‘onze’ Claire is uit
Sluiten