Redactie
Redactie Lifestyle december 25, 2014

Yes! Nieuwe afleveringen van deze 3 NL’se topseries

Het wordt een potje ik-kan-niet-kiezen op 4 januari. Niet één, niet twee maar drie Nederlandse topseries komen met nieuwe afleveringen.

Divorce

In seizoen 4 van Divorce is Joris (Waldemar Torenstra) vader van een tweeling en heeft Boudewijn (Jeroen Spitzenberger) zijn liefde Sophie (Chantal Janzen) aan zijn broer (Fedja van Huêt) verloren. En hoe heet zal het worden tussen David (Dirk Zeelenberg) en zijn ex vrouw (Carly Wijs)? We zien het 4 januari op RTL 4.

Boer zoekt vrouw

Voor seizoen 8 waren er maar liefst 400 oer-Hollandse boeren die een brief schreven aan Yvonne Jaspers. Allemaal vrijgezel en op zoek naar de liefde. Helaas was er geen plek voor al deze vrijgezelle mannen maar we kunnen er weer genoeg volgen! Dat wordt weer smullen! Wil je meer weten? Ga dan naar de website van Boer zoekt vrouw.

Moordvrouw

Er komt een vierde seizoen waarin Fenna Kremer (Wendy van Dijk) samen met collega’s achter gajes aangaat. De laatste aflevering van seizoen drie werd door meer dan twee miljoen mensen bekeken, kiezen al deze fans nu weer voor Moordvrouw?

Voor welke serie blijf jij thuis?

Reageer op artikel:
Yes! Nieuwe afleveringen van deze 3 NL’se topseries
Sluiten