Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Kids 22 feb 2019

Yes! Vanaf nu kun je bij HEMA je eigen geboortekaartje maken!

Een kleine op komst? Het kiezen van een geboortekaartje is dan ook onderdeel van de voorbereiding, en dat is best leuk om mee bezig te zijn. Wat is er nou leuker dan je eigen geboortekaartje maken? Dat kan vanaf nu bij HEMA en we love it!

Je kunt blanco beginnen óf kiezen uit meer dan 250 designs. Je kunt naast de tekst je eigen foto’s, cliparts, kaders en achtergronden toevoegen (of weglaten).

Geboortekaartjes HEMA

Ook handig: je kunt een proefkaar bestellen op een papiersoort naar keuze om het resultaat te testen. Liever eerst onderzoeken voor welke papiersoort je wil gaan? Dan kun je ook een stalenset van alle 5 papiersoorten (neutraal, linnenstructuur, parelmoer, satijn en glanzend) bestellen.

Je kunt dus kiezen uit een vooraf samengesteld design (er zijn er zo’n 250 designs). Kies welk thema je het meest aanspreekt en bekijk de designs. De thema’s zijn ingedeeld in jongens, meisjes, tweelingen en meerlingen, hippe, klassieke, retro en vintage designs. Je kunt ook designs kiezen waarin je een foto kunt plaatsen of kiezen uit geboortekaartjes met een HEMA design. Zou je toch nog iets willen wijzigen op een van de 250 designs? Dat kan gewoon! Je kunt alle designs naar wens aanpassen.

Toch liever vanaf blanco beginnen? Dat kan ook, kies een blanco kaartje en maak je eigen design.

HEMA geboortekaartjes bestellen

Je kunt de kaarten per set van 10 bestellen. Voor de enveloppen heb je keuze uit 6 verschillende kleuren die ook per 10 te bestellen zijn. Het kan handig zijn om de enveloppen wat eerder te bestellen zodat je ze alvast kunt schrijven!

 

 

 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Yes! Vanaf nu kun je bij HEMA je eigen geboortekaartje maken!
Sluiten