Kids 15 dec 2016 Thea Tijssen

Yes, ze zijn terug! Bekijk nu de trailer van Despicable Me 3

Jij ook fans van Despicable Me in huis of kan je zelf niet wachten op een vervolg? Dan kunnen jullie nu vast een gat in de lucht te springen, want deel drie is onderweg. En hoewel de film pas 28 juni 2017 in de Nederlandse bioscopen gaat draaien, is de trailer al af.

Hier hebben we de eerste beelden voor je:

Hoewel ik me niet per se goed kan inleven in de minions, hier wat tekenfilmfiguren met de wijsheid die alleen volwassenen begrijpen.

Openingsbeeld: comingsoon.net

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Yes, ze zijn terug! Bekijk nu de trailer van Despicable Me 3
Sluiten