Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kids 17 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Zakgeldcontract opstellen: een leuke manier om geldzaken bij je kind bij te brengen

Mocht je er over nadenken om je kind zakgeld te gaan geven, bedenk dan dat zakgeld een goede manier is om je kind alvast wat geldzaken bij te brengen. Ben je er nog niet helemaal uit hoeveel zakgeld je geschikt vindt? Hier kun je richtlijnen vinden over hoeveel zakgeld je kunt geven per leeftijd.

Als je hebt bepaald hoeveel zakgeld je je kind kan geven, kan het leuk zijn om samen met je kind een zakgeldcontract op te stellen. Zo weet hij of zij precies wat-ie kan verwachten, en kun jij het niet meer vergeten. 😉

Zakgeldcontract opstellen

Maar waar begin je? Ha! Je hoeft het contract niet zelf op te stellen, want wij hebben er eentje voor je gemaakt. Je hoeft hem alleen maar te downloaden, uit te printen en in te vullen. Een heus zakgeldcontract kan helpen om duidelijke afspraken met je kind te maken, wanneer hij het zakgeld krijgt bijvoorbeeld. Wat je kind van het zakgeld moet betalen en hoe het spaarplan er uitziet, zijn ook zaken die op het contract komen te staan. Even een handtekening eronder en de afspraak staat.

Download hier het Famme zakgeldcontract.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zakgeldcontract opstellen: een leuke manier om geldzaken bij je kind bij te brengen
Sluiten