wpk-admin
wpk-admin Kids 14 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Zeeman verkoopt handige slabbetjes met mouw voor €2,99,- (2+1 gratis!)

Het is misschien super schattig om je kleintje te zien eten, maar oh what a mess they make! Een kloddertje puree hier, een vleugje pap daar en etensrestjes in het haar. Gelukkig zijn er verschillende tools die je meubilair en babykleertjes tegen dit soort taferelen beschermen. Om te beginnen natuurlijk de klassieke slabbetjes.

Hoewel de meeste slabbetjes slechts een klein gedeelte van de bovenkleding van je baby bedekken, zijn er ook speciale mouwslabbetje. Juist ja; slabbetjes met mouwtjes. Super handig als je baby een dikke wintertrui aanheeft en zijn/haar armpjes vol enthousiasme in een hapje worden deponeert.

Handig én leuk

Ook Zeeman heeft deze handige uitvinding in de schappen liggen. De baby mouwslab is voorzien van een handige klittenband sluiting aan de achterzijde en is beschikbaar in 3 leuke printjes. Eentje met worteltjes en broccoli’s en voor de kleine groentemonstertjes. Één met onder andere zonnetjes, ijsjes en cactussen voor de vakantiegangers. En de derde is voorzien van kleine pastelkleurige stipjes! Voor iedere mommy (to be) iets wils!

En weet je wat al helemaal fijn is? Bij aankoop van 2 slabbetjes – met of zonder mouw – krijg je 1 slabbetje cadeau (2+ 1 gratis). Je scoort dus 3 mouwslabbetjes voor maar €6,-! Ideaal voor als je nog opzoek bent naar een perfect kraamcadeau, vervanging voor oude slabbetjes of voorraadje voor de garderobekast van de kleine. Op naar de Zeeman!

 

 

Deze spotgoedkope deal wil je ook niet missen: 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zeeman verkoopt handige slabbetjes met mouw voor €2,99,- (2+1 gratis!)
Sluiten