Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 18 jan 2018

Organiseer een zeemeerminnen feestje voor de coolste verjaardag van het jaar

Als je net als ik van de generatie bent die de film Splash hebben gezien, dan weet je de aantrekkingskracht van de zeemeermin op jonge meisjes. Wie wil er nu niet Ariel zijn? Tegenwoordig kun je je eigen zeemeerminnen feestje houden in tientallen zwembaden in Nederland? Of je eigen set met vin en staart kopen.

In mijn dorp zit een Sportfondsenbad. Als ik daar in het weekend met mijn zoontjes heenga om de energie te lossen zien we steeds vaker meisjes met een zeemeerminnen outfitje spartelen en zwemmen als een vis in het water. Op de website van het overkoepelende sportfondsenbad lees ik dat er kinderfeestjes in thema worden georganiseerd. Het is dat ik mijn jongens met geen stok in zo’n pakje krijg, maar wat een leuke invulling voor een kinderfeestje.

Zeemeerminnen feestje

Diverse zwembaden organiseren feestjes waar je met complete outfit, inclusief staart en vin aan de slag gaat met je groepje vriendinnen. De organisatoren maken er een heel spectakel van met lessen, parcours onderwater en heerlijke versnaperingen. In Volendam kun je bij zwembad Waterdam zelfs met een onderwaterscooter aan de slag om de beleving nog echter te maken!

Ben je helemaal om dan zijn er speciale plekken zoals zwembad de Meerval in Wijchen die een speciale Zeemeerminnenacademie heeft waar je lessen kunt volgen.

Eigen zeemeermin vin en staart kopen

Zin om vaker te flapperen dan kun je een complete set aanschaffen met bikini, vinnenpak en staart. Voor ongeveer 75 euro ben je de trotse bezitster van het zeemeerminnenpak. Helemaal leuk om met een paar vriendinnetjes te gaan doen. Het blijkt ook nog eens heel goed voor de gezondheid te zijn, want zwemmen in een vinnenpak is supergoed voor de beenspieren.
Te koop bij: Zeemeerminnenfeest

Eigen zeemeermin vin en staart kopen
Zin om vaker te flapperen dan kun je een complete set aanschaffen met bikini, vinnenpak en staart. Voor ongeveer 75 euro ben je de trotse bezitster van het zeemeerminnenpak.

Helemaal leuk om met een paar vriendinnetjes te gaan doen. Het blijkt ook nog eens heel goed voor de gezondheid te zijn, want zwemmen in een vinnenpak is supergoed voor de beenspieren.
Te koop bij: Zeemeerminnenfeest

Reageer op artikel:
Organiseer een zeemeerminnen feestje voor de coolste verjaardag van het jaar
Sluiten