Patricia van den Broek
Patricia van den Broek Algemeen 17 jul 2016
Leestijd: 2 minuten

Zei hij dat nou echt?! 10 x geinige acties van jullie kinderen

Het blijft heerlijk om door al jullie reacties op Facebook te scrollen waarin jullie geinige acties van jullie kinderen met ons delen. Soms wil je door de grond zakken, soms lig je in een scheur. Reden om er weer een paar op een rij te zetten. Gaan we:


Debbie: ‘Ik heb ooit met mijn zoontje ergens gegeten, toen hij een jaar of vier was. Bij het bestellen zei hij tegen de serveerster dat hij tietjes (friet) en een dikke del (frikadel) wilde.’

Janine: ‘Mijn zus trouwde afgelopen donderdag in een zwarte trouwjurk. Mijn zoon (3) zei: Hè? Een vuilniszak?’

Annemieke: ‘Kan een boek schrijven: ‘Mama, kijk een spook!’ (vrouw met hoofddoek en jurk in één kleur) of ‘Mama, die mevrouw heeft ook grote borstels!’ (Borsten)’


Jo Landa: ‘Ik had een afspraak met mijn zoon (toen vijf) dat we het onderweg niet uitgebreid over anderen mensen zouden hebben. Toen er een opzichtige dame voor ons stond bij de kassa in de supermarkt zei hij dan ook: ‘Mama over die mevrouw hebben we het thuis wel.’

Patricia: ‘Ik zat met mijn dochter (twee) thuis aan het ontbijt, toen mijn vriend een leverworst uit de koelkast pakte en erbij kwam zitten om een boterham te smeren. Loa wees naar de worst en riep: ‘De grote worst van papa!’

Karin: ‘Mijn dochter liet in het vliegtuig een (zwaar ruikende) scheet. Toen wij vroegen: ‘Zo was jij dat?’ antwoordde ze: ‘Nee hoor, die meneer achter mij!’ Tot grote hilariteit van de meneer achter haar.’


Yvette: ‘Bij de slager lag in de vitrine een groot stuk rib en mijn zoontje vroeg wat dat was. Ik legde het uit en kneep ter verduidelijking in zijn ribben. ‘Kijk hier zitten die’, zei ik erbij. Roept hij keihard door de winkel: ‘Ieuww, verkopen ze hier ménsenvlees?!’

Agaath: ‘Mijn zoon zat op zwemles met kinderen uit de buurt, om de beurt werd er gereden door ouders. Het was bij ons thuis verzamelen. Alleen Marlijn was er nog niet. Die had rode hond. Zei een van de kinderen: ‘Kan ze die dan niet meenemen?’

Adrie: ‘Het zoontje van mijn vriendin was net met zindelijkheidstraining bezig. We gingen naar een bouwmarkt. Daar stonden wc’s tentoongesteld. Opeens was de kleine effe zoek. Horen we opeens: ‘Mama ik ben klaar!’ Had hij op een van die wc ‘s gepoept. Ik kwam niet meer bij, mijn vriendin vond het wat minder natuurlijk.’

Veer: ‘Zoon (toen vijf) en dochter (drie) hadden net beide waterpokken gehad. Even later zagen ze een puber, met behoorlijk wat puisten. Natuurlijk bleef dat mijn zoon niet onopgemerkt: ‘Hey, jij hebt ook al last van waterpokken!’

Nog meer lachen? Lees dan ook onze eerdere selectie van jullie reacties.

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken!”[/likebutton]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zei hij dat nou echt?! 10 x geinige acties van jullie kinderen
Sluiten