Redactie
Redactie Kids 6 jun 2016

Zei hij dat nou echt? 13 gênante, maar hilarische acties van kinderen

Je kent het vast wel. Sta je ergens in de rij, in de winkel of midden in een vol restaurant kraamt je kind ineens de meeste gênante dingen uit. Gelukkig kun je er (achteraf) hard om lachen, maar op het moment suprême kun je misschien wel door de grond zakken. Ach ja, kinderlijke onschuld!

Een kleine selectie, van quotes van lezeressen én mensen wereldwijd.

Een foto die is geplaatst door Famme.nl (@famme_nl) op

Keizersnede

‘Mijn peuter was in gesprek met het meisje achter de kassa van de supermarkt over haar nieuwe baby broertje. Ik had net een keizersnede achter de rug en mijn dochter sprak: mijn broer komt uit de buik van mama en ik uit haar vagina.’

Mooi haar

‘Mijn vierjarige dochter vertelde een serveerster in het restaurant dat ze mooi haar had. De serveerster glimlachte en bedankte mijn dochter. Toen ze wegliep zei mijn dochter net iets te hard: maar niet aan de achterkant.’

Een foto die is geplaatst door Famme.nl (@famme_nl) op

Torpedo

‘Ik bracht mijn vierjarige zoon naar bed toen hij vertelde dat hij een torpedo in zijn broek had. Ik dacht dat het over zijn piemel ging dus ik zei: noemen ze dat tegenwoordig zo? Waarop mijn zoon een speelgoedtorpedo uit zijn onderbroek haalde. Hij had dus een echte torpedo in zijn boek.’

Een foto die is geplaatst door Famme.nl (@famme_nl) op

The Grinch

‘Tijdens de kerst was ons kind (toen drie jaar) zo stil dat we besloten een kijkje te nemen in zijn kamer. Daar kwamen we tot de ontdekking dat hij tweederde van zijn lichaam in had gekleurd met een groene markeerstift. Toen we vroegen waarom, zei hij: Ik wilde The Grinch zijn.

High-five

‘Mijn driejarige dochter stond op het punt om naar bed te gaan en gaf haar vader een klap in zijn gezicht. Hij vroeg vervolgens waarom ze dat deed. Maar papa, ik gaf een high-five in je gezicht.’

Een foto die is geplaatst door Famme.nl (@famme_nl) op

Op het potje

‘Ik was in de winkel met mijn dochter, die net geleerd had om op het potje te gaan, toen ze heel nodig moest. We renden naar de wc’s en ze deed haar ding. Op een gegeven moment ging een vrouw een deur verder naar de wc en toen ze eruit kwam riep mijn dochter, terwijl ze in haar handen klapte: ‘Je bent helemaal alleen naar de wc geweest! Goed gedaan meissie.’

Beloning

‘Ik probeerde mijn tweejarige kind zindelijk te maken door hem te belonen met iets lekkers. Wat er toe leidde dat mijn zoon van 4 vroeg of hij ook een beloning kreeg. Ik zei van niet, omdat hij al een grote jongen is die weet hoe hij naar de wc moet gaan. De eerst volgende keer lag er allemaal plas op de vloer van de wc. Toen ik hem vroeg waarom hij dat deed zei hij: Ik weet niet hoe ik de wc moet gebruiken.’

Een foto die is geplaatst door Famme.nl (@famme_nl) op

Herkenbaar? Reageer hier!

Psst! Dit zijn 6 dingen die wij van kinderen kunnen leren. En kijk ook even op onze Instagram voor meer grappige quotes! Zelf een quote insturen kan hier!

Reageer op artikel:
Zei hij dat nou echt? 13 gênante, maar hilarische acties van kinderen
Sluiten