Sophie Nortier
Sophie Nortier Beauty 24 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Even niet naar de kapper? Zo knip je zelf je haar, volgens deze video van Kardashian’s haarstylist Jen Atkin

De lockdown is het excuus om even niks, of nou ja, minder aan ons uiterlijk te doen. Althans dat maken we onszelf vaak wijs. Maar vergeet niet hoe lekker het is wanneer je er wél verzorgd uitziet. En een keertje zelf je haar knippen kan je daar al een eind in brengen.

Stiekem genieten we er allemaal van om ‘s ochtends uit bed te rollen, een koffietje erbij te pakken en meteen de laptop open te klappen voor die eerste uurtjes werk. Ergens tegen het middaguur bedenken we dat we misschien nog even moeten douchen en aankleden. Oké, in de meeste gevallen betekent dit omkleden van pyjama naar chillpak. Make-up is overbodig, want hé, wie ziet dat nou? En als we er echt zin in hebben halen we een borstel door ons haar. Herkenbaar?

Zelf je haar knippen?

Prima voor die eerste paar weken natuurlijk. Maar nu de lockdown het nieuwe normaal is geworden, beginnen we langzaam maar zeker te ontwaken. Je voelt je namelijk een stuk lekkerder wanneer je jezelf wél goed verzorgt en je leuke kleren aantrekt. En wanneer je dan eindelijk die vette bos haar hebt gewassen en gekamd, bekijk je jezelf eens goed in de spiegel en zie je het. Wanneer was nou eigenlijk die laatste knipbeurt?

Voorlopig zullen de kappers helaas nog dichtblijven, dus tja, niks aan te doen. Toch? Fout! Uiteraard zul jij je kapper trouw blijven steunen en heb je vast al een kappersbon gekocht, of hang je direct aan de telefoon om een afspraak in te plannen zodra de maatregelen worden versoepeld. Maar dat betekent niet dat je er in de tussentijd bij hoeft te lopen als een slons.

Lees ook: 4 maskertjes om thuis te maken voor de ultieme verzorging voor je gezicht, handen en voeten

Video tutorial

Dus daar kwam Jen Atkin plots met dit zeer welkome filmpje. Uhm, sorry, wie? Jen Atkin! Dé haarstyliste van de Kardashians. En zoals we allen weten staan deze zussen niet alleen bekend om hun rondingen en rijke levensstijl, ze lijken namelijk ook wekelijks een nieuw jaloersmakend kapsel te hebben. Uiteraard is daar niet slechts één persoon verantwoordelijk voor, maar Jen is wel een van de vaste gezichten van hun glam squad. En zij heeft nu een video tutorial opgenomen waarin ze laat zien hoe je het best je eigen haar kunt knippen. Yay!

Oké, het gaat niet om een heel nieuw kapsel, maar het is een tip om toch nog een beetje verzorgd voor de dag te komen tijdens de Zoom-meetings met werk. Dus pak je kam en schaar, en follow the instructions.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Even niet naar de kapper? Zo knip je zelf je haar, volgens deze video van Kardashian’s haarstylist Jen Atkin
Sluiten