Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 7 aug 2014

Zet dit nog even op de zomer bucket list voor papa

De zomer is bijna voorbij. De vraag is of de mannen wel genoeg genoten hebben van de quality time met hun kinderen. Zet nog snel even deze briljante activiteiten op de zomer bucketlist van vader de man.

We hebben even rondgevraagd en gesnuffeld op echte vader sites en presenteren een lijstje met favoriete vader-kind zomer bezigheden die onbetaalbaar zijn. Soms nog meer voor de vader dan de kinderen.

Dit zou elke vader nog even moeten afstrepen deze zomer. Check!

1. Kamperen in de tuin

Op een mooie avond zet je de tent op (kun je hem meteen testen mocht je nog gaan of checken of alles nog compleet is). Maak er een survival kamp van met op butagas zelfgemaakt eten. Marshmallows in een zelfgestookt vuurtje, spannende verhalen van stoere papa. Met zijn allen onder de slaapzakken en … de halve nacht wakker blijven.

2. Verbouw het huis

Een glijbaan van kartonnen dozen in huis. Een kasteel van kussens, dekbedden en matrassen. Op een regenachtige dag is er genoeg te beleven met een beetje fantasie, Duck tape en een moeder in de spa die een beroerte van de rommel zou krijgen.

3. Kind de lucht in

Men neme een groot zwembad, de zee of een meer. Voeg toe: een peuter, kleuter of heck yeah een bijna tiener en gooien maar.

4. Vind je innerlijke McGyver

Welke dertiger kent ‘m niet. De handige, ietwat sullige mcGyver die met een stuk touw en plastic buis een gevechtsmachine bouwde en de vijand versloeg. Het mag wat minder heldhaftig maar samen een schommel of boomhuis bouwen garandeert een portie bonding en eeuwige blije gezichten.

5. Get dirty

Die nieuwe in de uitverkoop gekochte schoenen die knellen kunnen het hele jaar nog aan. Dus get dirty, voeten bloot, hop de natuur in en het strand op. Maak je eigen modderbaan in de achtertuin of laat jezelf ingraven op het strand.

6. Maak een Papa-is-cool groepsfoto

Leuker nog dan alleen met de kids op stap is bij mannen samen op stap en dat moment vastleggen, met een: GROEPSFOTO!!

7. Doe iets ‘illegaals’

Niets leukers dan burgerlijk ongehoorzaam met je kinderen. Zeker als mama of de knorrige buurman je target is. Vul een doos waterballonnen, of doe zoals deze vader deed en maak er een onvergetelijke en natte dag van.

Reageer op artikel:
Zet dit nog even op de zomer bucket list voor papa
Sluiten