Erop uit 27 mrt 2016 Redactie

Zet je schrap! Er is een ballenbak voor volwassenen

Rondzwemmen en springen in een bak vol gekleurde plastic ballen. Wie was er vroeger niet gek op de ballenbak? Hoe leuk het ook is, losgaan in de ballenbak is boven een bepaalde leeftijd niet meer zo gepast. Maar in deze ballenbak in San Fransisco ben je van harte welkom.

ballenbak1

Deze ballenbak is namelijk voor volwassenen die in de ballenbak/het café willen rollen. Het idee kwam van Ryan Lum, Forward Motion San Fransisco . Hij wilde jeugdherinneringen mixen met alcohol. En dat is gelukt!

ballenbak2

Lum vertelde aan Mashable: ‘Het duurde iets langer dan een jaar om het idee te realiseren. Het lastigste was het inzamelen van geld voor de veertigduizend ballen.’

ballenbak3

Na verschillende mislukte crowdfund-pogingen besloot Lum om kaartjes te verkopen voor het evenement. ‘Het heeft lang geduurd, maar het was het allemaal waard.’

Het evenement werd gehouden op 19 en 20 maart in een bar genaamd Romper Room. Voor een kleine zevenentwintig euro kon iedere 21-plusser een kaartje bemachtigen, om zich opnieuw kind te voelen.

Wil jij ook zo’n volwassen ballenbak in Nederland? Reageer via Facebook>

LEGO voor kinderen? Nee hoor, kijk maar naar deze lego keuken voor volwassenen

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zet je schrap! Er is een ballenbak voor volwassenen
Sluiten