Body 16 sep 2015 Lizette van Loenen

Zien! Deze zwangere moeder wringt zich in prachtige posities

Een kaarsrechte handstand, in de spagaat, en even de benen in de nek. Dat zijn niet echt ideale houdingen als je zwanger bent. Voor de meesten dan, want yogamom Melissa Lee -moeder van twee- kon tijdens haar zwangerschap geen genoeg krijgen van yoga, en legde dit vast op haar Instagram-account.

Veel vrouwen die zwanger zijn moeten er ab-so-luut niet aan denken om te sporten. Sommigen kúnnen het niet eens, omdat zwanger zijn nu eenmaal zwaar en één grote hormonale toestand kan zijn. Melissa, die in juni dit jaar haar zoontje Benson op de wereld zette, vond het heerlijk om zich tijdens haar zwangerschap terug te trekken op haar yogamat.

Zelfdiscipline

Je zou niet zeggen dat Melissa pas drie jaar aan yoga doet als je naar de foto’s hieronder kijkt, maar niks is minder waar. Haar geheim? ‘Heel simpel: heel veel trainen. Daar heb je natuurlijk wel een portie zelfdiscipline voor nodig, maar ik vind het zo leuk dat ik niks liever doe’, vertelt ze aan BabyCenter. Zelfs met twee kinderen in huis lukt het Melissa om regelmatig te trainen. ‘Ik weet als moeder hoe moeilijk het is om tijd voor jezelf in te plannen als je kinderen hebt. Toch is het belangrijk dat je dat wel doet. Zelfs als ik even tien minuutjes voor mezelf heb, doe ik wat oefeningen.’ Zelfs tijdens de zwangerschap van haar tweede bleef ze trainen, maar zette de boel wel op een lager pitje. ‘De eerste drie maanden van mijn zwangerschap waren zwaar en ik was heel snel moe. In die periode heb ik zoveel mogelijk rust gepakt. Daarna kon ik weer aan de slag en dat voelde heerlijk.’ Met onderstaande foto’s wil Melissa vooral laten zien dat vrouwen tijdens hun zwangerschap ook krachtig en heel mooi kunnen zijn.

Yogamom1
yogamom2
Yogamom3
Yogamom4
Yogamom5
yogamom6
Yogamom7
Yogamom8
Yogamom9
Yogamom10
Yogamom11
yogamom12
Yogamom13
Yogamom14
Yogamom15

Michelle Lee is niet de enige vrouw die niet kan stoppen met sporten tijdens haar zwangerschap. Deze powervrouwen met dikke buik kunnen er ook geen genoeg van krijgen. >

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zien! Deze zwangere moeder wringt zich in prachtige posities
Sluiten